Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Lămâile ameliorează suferinţa hemoroidală

Naturisme. Lămâile ameliorează suferinţa hemoroidală

Capsulele de Hemoron sunt eficiente în disconfortul creat de disfuncţiile de circulaţie sangvină de la nivelul venelor hemoroidale. Pentru restabilirea şi menţinerea tonusului pereţilor vasculari s-a realizat un amestec din pulbere de coji de lămâi şi extracte din fructe de lămâi, plus pulbere de seminţe de castan şi ulei de gălbenele.

 

Produs de la Oxford pentru articulaţii

Comprimatele HRI-vitalion, brevetate şi fabricate în laboratoarele Universităţii Oxford, conţin vitaminele A şi C, calciu, fier, magneziu, zinc, mangan, potasiu şi cupru. În produsul naturist se mai regăsesc pulberi de mere, de viţă de vie, de măceşe, de portocale şi de soc. Tratamentul cu aceste tablete meniţine starea bună a sistemului vascular şi protejează articulaţiile de degradare.

 

Remediu pentru nevralgii şi reumatism

Capsulele de Salidol, fără nici un ingredient chimic, doar natură pură, domolesc durerile de cauze diverse, dar fac bine şi în stările febrile, în gripe, în nevralgii şi bolile reumatismale. Acestea conţin salicină (extrasă din salcie) care este considerată “aspirina naturală”.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri