Jurnalul.ro Timp liber Nea Mărin, entuziasmat la maximum de cadoul primit de la un marinar

Nea Mărin, entuziasmat la maximum de cadoul primit de la un marinar

Nea Mărin, cunoscut i îndrăgit pentru energia sa debordantă, a reuit în timpul filmărilor reality show-ului său să-i facă numeroi prieteni. Unul dintre ei, un marinar, a inut chiar să-i ofere un cadou inedit, de care s-a i bucurat foarte mult.

”Am primit o pratie de la un marinar. Am fost încântat, mi-am adus aminte de copilărie. Aa că am înlocuit nuiaua cu pratia”, mărturisete nea Mărin.

Dacă entuziasmul lui nea Mărin în momentul în care a primit pratia a fost unul de proporii i chiar l-a întors înapoi în timp, pe vremea când el însui era un copil i trăgea corcoduele cu pratia, nu acelai lucru se poate spune despre Andrei tefănescu i Liviu Vârciu, cei care au avut cel mai mult de suferit de pe urma noii pasiuni a lui nea Mărin.

”i-a decoperit o nouă pasiune: pratia i corcoduele. Iar corcoduele alea sunt înfiorătoare. Sunt vânăt peste tot. Dacă îmi dau tricoul jos zici că sunt o tablă de darts”, mărturisete Liviu Vârciu.

Cum îi va dezvolta nea Mărin pasiunea sa pentru pratie i ce spun Andrei i Liviu despre asta, telespectatorii vor afla în ultima ediie din acest sezon a reality show-ului ”Poftii la nea Mărin”, difuzată luni i mari, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri