Jurnalul.ro Timp liber Media Nicole Cherry, moment dificil la Te cunosc de undeva!: „Mi se face rău, mi-au transpirat mâinile!” Andreea Bălan a părăsit masa juriului: „Vreau să încerc şi eu!”

Nicole Cherry, moment dificil la Te cunosc de undeva!: „Mi se face rău, mi-au transpirat mâinile!” Andreea Bălan a părăsit masa juriului: „Vreau să încerc şi eu!”

de Redacția Jurnalul    |   

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o nouă serie de artişti în mare formă şi noi provocări pe măsură.

O vor simţi din plin, pe propria piele, încă din prima gală, Nicole Cherry şi partenerul ei, cel care deocamdată este cunoscut publicului drept Poetul rapp. Celor doi, ruleta le-a adus un personaj complicat, o coregrafie complexă, dar şi primul travesti în cazul partenerului lui Nicole.

O bilă imensă, suspendată în platou, i-a dat mari bătăi de cap lui Nicole Cherry, care a fost nevoită să interpreteze piesa la înălţime, în platoul Te cunosc de undeva!. „Mi se face rău! Nu sunt pregătită! Mi-au transpirat mâinile! E foarte greu, mai ales când ai şi o piesă despre care zic eu că e destul de dificilă!”, a dezvăluit Nicole Cherry, la repetiţiile din platoul tranforming show-ului de la Antena 1. Pe jurata care punctează coregrafia  momentelor artistice, Andreea Bălan, momentul celor doi a captivat-o, astfel că la final a părăsit în grabă masa juriului, spunând „Vreau să încerc şi eu!”. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul premierei celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!.

Transforming show-ul Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri