Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Beneficiile și caracteristicile creditelor online de la CreditPrime

(P) Beneficiile și caracteristicile creditelor online de la CreditPrime

Actuala piață de creditare din România nu se limitează doar la sectorul bancar. Tot mai solicitate devin IFN-urile – organizațiile de creditare nebancare. Astfel de companii sunt avantajoase prin rapiditatea și accesibilitatea serviciilor oferite majorității segmentelor populației.  Printre liderii din acest domeniu se numără CreditPrime un serviciu online de generație nouă, care oferă cetățenilor o soluție simplă și eficientă pentru problemele financiare.

Vom afla prin ce este remarcabilă compania CreditPrime, care sunt beneficiile acesteia în comparație cu băncile și cum puteți folosi modelarea financiară pentru a planifica cheltuielile.

Prezentarea generală a companiei CreditPrime

Popularitatea creditelor nebancare este n creștere permanentă în ultimii ani. Dacă acum câțiva ani utilizatorii foloseau astfel de împrumuturi doar în cazuri extrem de rare, atunci când se aflau în circumstanțe financiare dificile, azi acestea au devenit o practică obișnuită. Împrumuturile rapide sunt folosite de toată lumea – lucrătorii din birouri, liber profesioniștii, reprezentanții profesiilor creative, studenții, muncitorii din sectorul industrial. Spre deosebire de bănci, IFN operează nu doar cu împrumuturi mari, ci și cu credite mici, care pot fi luate pentru o perioadă de doar câteva săptămâni.

De exemplu, dacă mâine e data de achitare a chiriei, iar transferul din partea angajatorului urmează să vină abia în 20 de zile, atunci cea mai eficientă modalitate de a soluționa problema e să deschideți o linie de credit la CreditPrime și să obțineți banii în doar o oră sau două de la înregistrare pe site. 

Clienții companiei numesc linia de credit portofel electronic – acolo sunt mereu bani pe care îi puteți împrumuta pe o perioadă de 2 ani. Limita stabilită a sumei este până la 10 000 de lei. Pe lângă asta, primul împrumut în primele 30 de zile de utilizare vă va costa 0%.

Recenziile pozitive despre CreditPrime în România demonstrează că acest serviciu își îndeplinește întotdeauna promisiunile și oferă, cu adevărat, condiții foarte simple și transparente pentru utilizarea serviciului de creditare.

Drept misiune principală compania consideră relațiile reciproc avantajoase și de lungă durată cu clienții. Organizația își propune o funcționare pe termen lung, își perfecționează mereu formatul de interacțiune cu auditoriul pentru ca produsele oferite să fie și mai clare și accesibile.

CreditPrime acordă o atenție deosebită tehnologiei. Serviciul deține un site comod și rapid, adaptat atât pentru calculatoarele staționare, cât și pentru dispozitivele mobile.  Navigarea este clară la nivel intuitiv, iar algoritmul de obținere a serviciilor financiare este extrem de simplu. Utilizatorii deja înregistrați obțin un împrumut în doar câteva click-uri. Iar decizia despre oferirea unui credit este luată timp de 10 minute. Serviciul automat de scoring exclude erorile comise din cauza factorului uman.

Compania lucrează în baza licenței Băncii Naționale și funcționează strict în cadrul legal al legislației române. Lucrătorii se angajează să păstreze confidențialitatea și să nu transmită datele personale primite de la clienți persoanelor terțe.

Situația de pe piața financiară – beneficiul creditării online 

Creditele bancare tradiționale cu siguranță nu pot fi numite printre metodele rapide și comode de soluționare a problemelor financiare. Dacă aveți nevoie de o sumă mică de bani urgent, sunt prea puține șanse să o puteți obține la bancă.

Aceste organizații au un protocol standard, obligatoriu de respectat. Acesta ține de verificarea minuțioasă a clienților de către serviciul de securitate. Candidatul care a depus o cerere de creditare trebuie să prezinte un set întreg de documente ca să-și demonstreze solvabilitatea și să obțină statutul de debitor de încredere. De regulă, banii sunt oferiți pentru o anumită perioadă de timp și se operează doar cu sume mari. În același timp, clientul nu are nici un fel de garanție precum că urmează să obțină un răspuns pozitiv pentru cererea sa.

CreditPrime funcționează altfel. Iată câteva dintre beneficiile creditării nebancare:

● Rapiditate. Procesul de solicitare a unui împrumut nu durează câteva zile ca în cazul băncii, ci câteva ore pentru clienții noi și doar 10-30 de minute pentru cei care dețin deja un cont pe site.

● Comoditate. Serviciul este disponibil 365/24/7 de pe orice dispozitiv. Compania a lansat aplicații rapide pentru telefoanele mobile, atât pentru cele pe bază android, cât și iOS – asta înseamnă că puteți solicita un împrumut oriunde nu v-ați afla.

● Condiții transparente. Solicitantul știe din timp cât și când va trebui să ramburseze. Contractul nu are clauze scrise mărunt și nici un fel de servicii adiționale cum ar fi asigurarea.

● Accesibilitatea. Spre deosebire de bancă, aici sunt avizate pozitiv în jur de 90% dintre cereri. La bancă, în situația economică actuală, credite obțin mai puțin de 50% dintre solicitanți.

● Condiții flexibile.

Serviciul practică principiul creditării responsabile. Serviciul de scoring evaluează statutul financiar al clientului și, în unele cazuri, setează o limită maximală. Asta se întâmplă pentru ca împrumutul să nu devină o povară financiară prea grea pentru client. Este limitată, de asemenea, și vârsta clienților serviciului – un credit se poate obține începând cu vârsta de 22 de ani.

Pentru a înregistra prima cerere este nevoie doar de cartea de identitate. Solvabilitatea candidatului va fi verificată prin intermediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Clientul își poaye demonstra veniturile prin altă modalitate în cazul în care nu se găsesc date la ANAF.

Oferte și promoții la CreditPrime

Cercetând diferite opinii despre serviciul CreditPrime, veți găsi, cu siguranță, comentarii despre diversele promoții de marketing. Astfel de evenimente se întâmplă cu regularitate și transformă împrumuturile într-un instrument nu doar comod, ci și profitabil.

Puteți judeca și singuri pe parcursul a un an și jumătate se desfășoară promoția „500 de motive să retragi bani”, în cadrul căreia zeci de clienți ai companiei au obținut premii în valoare de 500 de lei. Toți utilizatorii care aveau la momentul extragerii deschisă o linie de credit și au folosit cel puțin 200 de lei din ea au devenit automat participanți la promoție. În fiecare săptămână, în zilele de miercuri, generatorul de numere aleatorii determina câștigătorii.

Un alt proiect de marketing este „Vacanța de o lună la credit”. Debitorii care au accesat o linie de credit într-o anumită perioadă de timp și au retras un minim de 200 de lei, au avut șansa să nu plătească dobânda timp de o lună. 

Astfel de oferte constituie o componentă importantă a politicii de promovare a companiei CreditPrime. Această organizație demonstrează că împrumuturile nebancare nu mai sunt demult credite cu dobândă jefuitoare, ci, dimpotrivă, o modalitate civilizată și accesibilă de a soluționa un șir de probleme financiare.

Modelarea creditară

Pentru ca programele de creditare să devină și mai accesibile și clare, compania propune utilizarea opțiunii de modelare creditară. Toate datele despre un eventual împrumut pot fi obținute în doar câteva click-uri.

Modelarea creditară este o modalitate de planificare a cheltuielilor pentru a afla cât de mare va fi povara financiară după obținerea creditului. Simulatorul online va calcula ce sumă va trebui să achitați lunar pentru rambursarea mprumutului și ce dobândă zilnică se va stabili.

După completarea cererii clientul primește acces la pagina personală de modelare creditară și are posibilitatea de a-și analiza posibilitățile financiare proprii. Și nu uitați că noii clienți au privilegiul de creditare gratuită în prima lună de utilizare.

În același timp debitorii au câteva modalități de rambursare a creditului – rate lunare minime, orice sume în orice zi sau suma integrală la finalul perioadei de creditare.

Profitați în mod obligatoriu de posibilitatea de a folosi un credit fără dobândă – nu veți obține astfel de condiții de la nici o bancă!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri