Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Intelbet.ro vă recomandă cele mai bune case de pariuri online

(P) Intelbet.ro vă recomandă cele mai bune case de pariuri online

V-ați întrebat vreodată de ce unii oameni au noroc la pariuri și unii nu? Nu este vorba despre noroc, este vorba despre o strategie de pariere de succes. Există greșeli pe care oamenii le fac adesea. Sunt greșeli care se tot repetă, dar care pot fi ușor remediate. Trebuie urmați doar câțiva pași.

Parierea pe echipele cele mai populare

Este posibil să fiți fani ai unei echipe dintr-o ligă sau să fi auzit mai multe lucruri despre acea echipă, așa că aveți mai multe informații despre acea echipă decât oricine. Totuși, există o problemă în ceea ce privește parierea pe echipele cele mai populare dintr-o competiție: mulți oameni pariază pe ele, iar acest lucru le reduce valoarea, deoarece cotele se micșorează.

Balansarea riscului vs Recompensă incorectă

Dacă vă uitați la cotele pentru un pariu, uneori acestea vor fi ridicate. După cum probabil știți, cu cât sunt mai ridicate cotele, cu atât sunt mai mici șansele de câștig, în opinia unei case de pariuri online

Există o bună motivație pentru asta: există o mică probabilitate de reușită a pariurilor. Casele de pariuri le folosesc pentru a atrage pariori, chiar dacă nu există foarte multe șanse de câștig. Acesta este un bun exemplu de pariu foarte riscant și nu foarte bine gândit.

Alegerea unei case de pariuri online

Toți pariorii au case de pariuri preferate. Este în natura noastră de a opta pentru lucrul pe care îl știm și în care avem încredere. Cu toate acestea o casă de pariuri nu vă va oferi cele mai bune pariuri de fiecare dată. Deși știți că puteți avea încredere într-o anumită companie, trebuie să fiți atenți la cotele oferite de casa de pariuri. Este posibil să nu fie cele mai bune cote existente pe piață.

Transformarea strategiei în rutină

Când identificați o strategie de pariere câștigătoare și obțineți rezultate nemaipomenite, veți fi tentați să urmați același plan pentru un timp. Cu toate acestea, în acest moment strategia nu mai este strategie, ea devine rutină. Rutina este plictisitoare, nedorită. Când intervine rutina, rezultatele nu mai sunt cele așteptate. De aceea trebuie schimbată mereu strategia. Cu cât aceasta se va adapta circumstanțelor, cu atât șansele de câștig cresc.

Adunarea de informații despre casele de pariuri online

Cum vă puteți schimba strategia pentru a o adapta circumstanțelor? Adunând cât mai multe informații despre casele de pariuri online legale din România, despre ratingurile caselor de pariuri, despre bonusuri la pariuri online.

Toate aceste informații le puteți aduna acum foarte ușor intrând pe Intelbet.ro. Intelbet este o platformă creată special pentru toți cei care vor să parieze online. Echipa acestei platforme își  dorește să vină în permanență în sprijinul pariorilor, oferindu-le cele mai oneste ratinguri ale caselor de pariuri. Intrând pe acest site, veți observa că există patru tipuri de rating-uri (în funcție de cote, în funcție de oferta sportivă, live și al pariorilor- acesta din urmă este cel mai important deoarece se bazează pe votul pariorilor).

Aici veți găsi în fiecare zi ponturi pariuri sportive care vă sunt oferite de experți în pariuri precum Ioana Cosma, Mihai Mironică, Julio Salinas, dar și de pariori profesioniști.

Aici veți putea vedea un top al caselor de pariuri online și ce bonusuri sunt la case de pariuri online. Intelbet.ro este pentru voi, pariorii, precum un filtru al caselor de pariuri. Având în vedere că echipa acestui site analizează fiecare casă de pariuri, pentru a vă oferi cele mai utile informații, Intelbet poate fi considerat un site indispensabil pentru toți pariorii.

În plus, pe acest site aveți șansa de a interacționa cu alți utilizatori, pentru a afla despre experiența lor cu diverse case de pariuri online. De asemenea, aveți posibilitatea de a vă crea blog și de a împărtăși și voi din experiența pe care ați avut-o cu o casă de pariuri. În caz că ați avut vreo problemă cu vreo casă de pariuri, problema voastră se va rezolva imediat.

Echipa Intelbet va interveni pentru a intermedia orice posibil conflict. Astfel, voi veți putea paria fără nicio problemă la casele de pariuri online pe care vi le recomanda echipa acestei platforme.

Pariul online va fi întotdeauna o reală plăcere, datorită informațiilor pe care le puteți aduna de pe această platformă. Cu cât veți fi mai informați, cu atât succesul va fi mai aproape de voi.

Decizie ONJN nr.1067/23.06.2016

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri