Jurnalul.ro Ştiri Observator Pantera roz de la Înalta Curte NU VREA MUNCA INTELECTUALĂ în penitenciare

Pantera roz de la Înalta Curte NU VREA MUNCA INTELECTUALĂ în penitenciare

de Dan Constantin    |   
Madama promovată de pa faleza Dunării la Înalta Curte s-a prezentat regulamentar la apelul de bilanț de la Casa Armatei. Avea un deupies roz, ca lenjeria intima de la AQVILA, imputata de Curtea de Conturi brigazii de interventie a Politiei. DACĂ NU PLACE COMPARATIA,pot adăuga ca țolul festiv fost achiziționat la pachet cu tableta roz care o însoteste pe madam Rarinca la plenarele CSM.

Împaunată lănga Iohannis în prezidiu, neștearsă bine pe obraz de pupăturile recente cu Basescu, madama de la Cotul Pisicii a pornit o diatribă în contra detinutilor care au darul scrisului. L-a bagat la inaintare și pe Balzac, crezand ca Mizerabilii a fost scris la Bastilia. A fost în vorbe si cu englejii care s-au mirat de literatura de penitenciar. Ce scrisori ar fi scris pe bune Rarinca din puscaria programata de madama cu cheita justitiei?Avea drept sa-si strige disperarea?

NU NE-A LAMURIT PARTENERA INSTITUȚIILOR DE FORTA PE CALE SA-SI TERMINE MANDATELE DATE DE BASESCU.

O singura grija am pentru pantera roz-cum Dracu ies petele pe culoarea asta sensibilă, pentru ca pe conștiintă ele sunt rezolvate cu matanii. Multe cât sa facă bătături la genunchi!

Asa să o ajute Dumnezeu, să facă ore suplimentare, scriiind din toate pozitiile și închinându-se cu două măini!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri