Jurnalul.ro Horoscop 4 Zodii au revelații majore și adevăruri ies la iveală începând de astăzi, cu Mercur în Scorpion

4 Zodii au revelații majore și adevăruri ies la iveală începând de astăzi, cu Mercur în Scorpion

de Andreea Tiron    |   

Ești una dintre zodiile cele mai afectate de Mercur în tranzit prin Scorpion?

Mercur, planeta gândirii, intelectului și a comunicării, intră în misteriosul Scorpion. În timpul tranzitului acestei planete prin semnul profund de Apă, instinctele noastre devin mai ascuțite. Vom fi capabili să descoperim adevăruri sufletești fără prea mare efort. Datorită acestei inteligențe intuitive, abilitatea noastră de a discerne și de a lua decizii va deveni strategică și abilă.

Pe 13 octombrie 2024, Mercur intră în Scorpion. Toate semnele zodiacale vor fi afectate în timpul acestui tranzit prin domeniul misterios, până pe 2 noiembrie. Cu toate acestea, patru zodii vor avea parte de revelații și descoperiri majore.

4 zodii sunt cele mai afectate de Mercur în Scorpion 2024

Taur: 

Pe măsură ce Mercur tranzitează Scorpionul, Taurul va avea revelații în relații. Parteneriatele lor vor necesita o onestitate profundă și auto-conștientizare din partea tuturor. Dacă există secrete, adevărul va ieși la iveală.

Nu este de folos să păstrezi lucrurile superficiale sau ușoare cu cei dragi în această perioadă. Dacă dorești să evoluezi, minciunile nevinovate sau ascunderea adevărului nu te vor ajuta. În schimb, ar trebui să-ți exprimi așteptările deschis pentru a comunica clar și să eviți agresivitatea pasivă răzbunătoare.

Leu: 

Leul începe să înțeleagă mai bine nevoile sale emoționale în timpul tranzitului lui Mercur prin Scorpion. Mintea lor este plină de activitate, procesând trecutul, prezentul și viitorul într-un ritm rapid. Pentru a evolua, trebuie să descopere blocajele subconștiente legate de credințele moștenite din familie sau de la cei care i-au crescut.

Pentru unii Lei, vor exista tensiuni în viața de familie până când vor deveni deschiși, sinceri și transparenți cu cei cu care împart locuința despre sentimentele lor intense. Adevărul va ieși la iveală dacă ei sau cei dragi au reprimat informații vitale despre conexiunea sau sentimentul lor de apartenență. Este esențial să practice onestitatea radicală, transformându-și comunitățile alese prin vulnerabilitate. Jocurile de putere ar trebui abandonate.

Scorpion: 

Scorpionul atinge un nivel înalt de conștientizare de sine în timpul vizitei lui Mercur în semnul lor. Aceasta este o perioadă de reflecție intenționată. Este un moment esențial pentru luarea deciziilor. Deși Scorpionul poate simți presiunea acestei perioade, Mercur este aici pentru a-l ajuta să descopere adevăruri esențiale.

Deși recent s-ar putea să fi simțit deziluzie sau confuzie, acest semn de Apă își va recăpăta puterile intuitive în timpul acestui tranzit. Descoperirea adevărurilor vine ușor datorită abilităților lor investigative și perceptive. Rezolvarea dilemelor care i-au derutat anterior le aduce o încredere intelectuală profundă. De aici, ei pot să avanseze cu succes.

Vărsător: 

Vărsătorul ajunge să se împace cu imaginea sa publică în timpul acestui tranzit. Pe măsură ce Mercur vizitează Scorpionul, acest semn de Aer învață cum să transforme întunericul în lumină, oferindu-i descoperiri despre dezvoltarea sa profesională. S-ar putea să fi fost confuz sau blocat în a lua decizii practice. Cu toate acestea, Mercur în Scorpion aduce acea conștientizare intuitivă pe care o căuta.

Este momentul acțiunii. Descoperirea adevărurilor despre scopul lor îi va împuternici. Depășirea sindromului impostorului, a epuizării sau a tendințelor de a face pe placul celorlalți devine mai ușoară. Vărsătorul este pregătit să-și recupereze controlul și să-și urmărească obiectivele. Dezvăluirea realizărilor vitale despre productivitate le permite să renunțe la standardele perfecționiste nesănătoase pentru a crește cu adevărat.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri