Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Planul Roșu activat pe Litoral! Mai multor tineri li s-a făcut rău într-un hotel din Olimp

UPDATE Planul Roșu activat pe Litoral! Mai multor tineri li s-a făcut rău într-un hotel din Olimp

de Redacția Jurnalul    |   

Optsprezece persoane care prezintă vărsături și dureri abdominale au fost preluate, joi, de la un hotel din Olimp și transportate la spital. De asemenea, alte persoane care s-au dus singure la spitalul din Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

UPDATE:

În total, 18 persoane de la un hotel din Olimp, care prezentau vărsături și dureri abdominale au fost transportate la spital, au anunțat joi reprezentanții ISU Constanța.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

ISU Constanța a anunțat că opt persoane ce prezinta vărsături si dureri abdominale cu vârste cuprinse intre 21 si 22 de ani preluate de la un hotel din Stațiunea Olimp de către ATPVM Mangalia și un echipaj al SAJ pentru a fi transportati la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

De asemenea, alte persoane care s-au deplasat cu mijloace proprii la CPU Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța de ATPVM Port.

Autoritățile au anunțat activarea planului roșu de intervenție pentru Hotel Crișana.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: plan rosu olimp
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri