Jurnalul.ro Horoscop Portalul Leului 2024. Energia numărului 888: Eliberarea karmei

Portalul Leului 2024. Energia numărului 888: Eliberarea karmei

de Redacția Jurnalul    |   

Portalul Leului este un eveniment astrologic a cărui influență energetică își face simțită prezența pe 8 august 2024.

Data de 8 august beneficiază de energia puternică a numărului 888. Numărul 8 se repetă de trei ori pe data de 8.8.2024 deoarece și anul 2024 este sub vibrația 8. Portalul 88 este foarte puternic. Acum, repetarea de trei ori a numărului 8 amplifică această energie.

Portalul Leului este considerat începutul noului an galactic.

În această perioadă, steaua Sirius, soarele nostru spiritual, se întâlnește cu Soarele fizic.

Astrologii și numerologii ne recomandă să defășurăm activități în concordanță cu sinele nostru autentc și să ne eliberăm astfel de energiile negative. 

Semnificația cifrei 8

8 este un simbol foarte puternic, de putere socială, statut, putere personala, prosperitate, iubire necondiționată. Este și simbolul justiției, al karmei.

2024 este un an pur feminin, având în el toate cele 4 cifre feminine (2,4,6,8). Și energia universală a anului 2024 este tot 8 și se spune că este an justițiar, karmic. 

Totodată se face mutarea energetică, de la energia masculină la energia feminină. Am avut mileniul cu 1 în care energia masculină a fost la putere, acum trăim în mileniul 2000, în care energia feminină vine la putere. Și acest an 24 din anii 2000 este anul în care se produce schimbarea.

8.8.8 în numerologie

888 în numerologie reprezintă infinitul și activarea ADN-ului, permițându-ne să luăm această energie Sirius și să o infuzăm în miezul ființei noastre. De asemenea, putem debloca și actualiza memoria celulelor noastre, permițându-ne să aducem mai multă vindecare, pace și iubire în viața noastră.

Portalul Leului este un eveniment astrologic, în care Steaua Sirius, din constelația Centura lui Orion și Terra sunt în aliniere perfectă. Acesta s-a d eschis pe 26 iulie și atinge apogeul pe 8 august.

Portalul Leului 888 este deschiderea unei porți galactice care furnizează energie de înaltă frecvență în ființele noastre, permițându-ne să renaștem energia spiritului nostru și energia spiritului Mamei Pământ.

Această energie de înaltă frecvență poate fi folosită pentru a ne deschide centrele energetice, a ne inspira noi idei, a ne crește conștiința, a ne manifesta și a ne spori capacitatea de a primi descărcări psihice.

Ce putem face pe 8.8.2024

În cea mai importanta zi a acestui portal, toți vom culege și vom beneficia de puterea sa, în funcție de cât am lucrat cu noi până acum și cât ne asumăm puterea noastră cu responsabilitate și iubire față de toți oamenii de pe planetă.

8 este și simbolul infinitului și ne aduce multe chei de activare.

Numerologii si astrologii ne recomandă activități care ne ajută să fim în armonie cu sinele nostru autentic și să eliberăm energiile negative acumulate în corp: meditație, rugăciune, exerciții de respirație, masaj de relaxare, băi cu sare, plimbări în natură, potrivit Antena3 CNN.

Mai multe despre Portalul Leului puteți citi AICI și AICI.

Subiecte în articol: portal leu 888 karma sirius cifra 8
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri