x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Portalul Leului 2024: Cum afectează fiecare zodie

Portalul Leului 2024: Cum afectează fiecare zodie

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   23:30
Portalul Leului 2024: Cum afectează fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Luna august aduce un eveniment astrologic cunoscut sub numele de Portalul Leului. Are loc anual, atunci când steaua Sirius se aliniază cu Soarele din Leu, creând un timp despre care se crede că este extrem de norocos pentru realizarea viselor.

Evenimentul cosmic este considerat o perioadă ideală pentru manifestare, întrucât Sirius poartă energiile lui Marte și Jupiter, care simbolizează acțiunea și norocul.

Istoria și semnificația Portalului Leului în astrologie
Vârful Portalului Leului, din 8 august, are o importanță semnificativă în astrologie. În acest timp, Sirius strălucește puternic pe cer, ceea ce o face o perioadă excepțional de norocoasă pentru manifestarea viselor.

Se crede că Sirius, cea mai strălucitoare stea de pe cerul nopții, întruchipează calitățile lui Jupiter, care este legat de creștere și înțelepciune, și Marte, cunoscut pentru determinarea și ambiția sa - energii ideale pentru a-ți aduce dorințele în realitate.

În Egiptul antic, Sirius era venerat pentru strălucirea sa. Steaua era considerată ca un simbol al zeiței Sopdet, asociată cu recolta, noul an și era un avertisment cu privire la inundația anuală a râului Nil.

Cum afectează Portalul Leului 2024 fiecare semn zodiacal:

Berbec 
Lasă-ți creativitatea să curgă. Te vei simți foarte inspirat, fiind un moment minunat pentru a da viață ideilor tale artistice.

Taur 
Petrece timp de calitate cu cei dragi. S-ar putea să simți nevoia de a-ți împrospăta casa sau de a-ți consolida legăturile de familie.

Gemeni 
Pregătește-te să formezi o legătură specială. Probabil vei simți o legătură profundă cu un frate sau un prieten apropiat, aproape ca și cum ai fi găsit geamănul tău în altcineva.

Rac 
Banii sunt pe drum. Ai putea observa o creștere a finanțelor tale, pe măsură ce te concentrezi pe atragerea abundenței în viața ta.

Leu 
Este timpul tău să strălucești! Folosește această energie pentru a te concentra asupra ta și pentru a-ți spori încrederea.

Fecioară 
Fă-ți puțin timp pentru tine. După ce ai oferit atât de mult celorlalți, acesta este un moment bun pentru a te concentra pe auto-îngrijire și vindecare.

Balanță 
Reconecteaeză-te și implică-te. S-ar putea să reiei legătura cu vechii prieteni sau să te implici mai mult în comunitatea ta.

Scorpion
Cariera ta este în creștere. Folosește acest timp pentru a manifesta succesul și pentru a duce viața profesională la următorul nivel.

Săgetător
Tu faci diferența. Te vei concentra asupra modului în care poți ajuta lumea să se vindece și răspândești vibrații pozitive în Univers.

Capricorn 
Ești în modul de lucru. Îți vei canaliza puterea și hotărârea pentru a face progrese în carieră și de a prelua controlul asupra vieții tale.

Vărsător
Există o aură romantică pentru tine. Te vei gândi la cum să-ți îmbunătățești relațiile actuale sau poate chiar să găsești un nou partener.

Pești 
Ești gata să ieși din rutină. S-ar putea să te simți astra să explorezi noi hobby-uri sau să-ți adâncești conexiunile spirituale, potrivit hindustantimes.com.

Mai multe previziuni astrologice puteți citi AICI și AICI
 

×
Subiecte în articol: zodii leu portal horoscop portalul leului