Jurnalul.ro Ştiri Locale Post de poliție din județul Olt, spart de hoți

Post de poliție din județul Olt, spart de hoți

Postul de poliție Priseaca din județul Olt a fost spart de hoți. Aceștia au furat mai multe obiecte și înscrisuri.

Potrivit IPJ Olt, incidentul a avut loc în noaptea de 25 spre 26 iunie. A doua zi dimineața, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în intervalul orar 22.30 - 3.00, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul Postului de Poliție Priseaca, de unde ar fi sustras mai multe obiecte și înscrisuri.

Reprezentanții IPJ spsun că în acea perioadă polițiștii se aflau în desfășurarea activităților specifice de serviciu, pe raza de competență.

„Menționăm faptul că, la data de 25 iunie, ora 22.30, Postul de Poliție a fost a închis și asigurat inclusiv cu grilaje metalice, la plecarea agenților de poliție în desfășurarea atribuțiilor de serviciu”, arată Poliția Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și sustragere sau distrugere de obiecte și înscrisuri.

Polițiștii au identificat doi bărbați, cu vârstele de 27 și 46 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și apoi arestați preventiv pentru 30 de zile.

În prezent, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii de măsuri legale.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri