Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Povestea transformării mele. Ce am făcut eu și cum am slabit

Povestea transformării mele. Ce am făcut eu și cum am slabit

de Andreea Sava    |   

Acum aproape 5 ani, deci nu mai departe de primăvara lui 2012, aveam 10 kg în plus. Nu, nu eram grasă, eram pufoasă plus că am o conformație cu fund proeminent deci aveam un aspect de fată zdravănă. Pentru gustul unora arătam în regulă. Nu și pentru al meu, ceea ce mi s-a părut mult mai important. Plus că apăream la TV și este adevărat ce se spune că TV adaugăm kg în plus. Nu știu dacă 5 dar clar toți suntem mai slabi în realitate decât pe ecran.

Niciodată în viața asta n-am fost în stare să țin o dietă. Nu știu de ce fiindcă nu sunt gurmandă dar pur și simplu n-am putut. Poate pentru că eram prea mică și n-am știut ce diete să aleg și nici n-a avut cine să mă învețe.

Îmi doream să slăbesc dar mi se părea prea greu și nici bani să mă duc la nutriționist nu aveam. Plus că sunt o sumedenie de specialiști în slăbit, fiecare cu altă idee, deci cum naiba faci să-l alegi pe cel bun ca să nu-ți faci mai mult rău decât bine? Timp de documentare ca să aleg cu grijă nu aveam. Și oricum n-aveam bani de nutriționist, :)), ca să fac povestea rotundă. :))

Citiți întregul articol AICI

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri