Jurnalul.ro Ştiri Justitie Prahova: Şoferul lui Sebastian Ghiţă, audiat de Poliţie (surse)

Prahova: Şoferul lui Sebastian Ghiţă, audiat de Poliţie (surse)

Şoferul fostului deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere, a fost audiat, joi, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, au declarat surse judiciare. 

Potrivit acestora, şoferul lui Ghiţă a fost citat pentru a fi audiat de poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale. 

Procurorii DNA Ploieşti au emis, miercuri, mandat de aducere pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă, după ce acesta nu s-a prezentat la Parchet în baza citaţiei anchetatorilor, au declarat surse apropiate anchetei. 

Potrivit acestora, Ghiţă a fost citat să se prezinte la DNA Ploieşti la ora 12,00 în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, el trimiţându-şi avocaţii, care au refuzat să facă declaraţii în faţa presei. 

În aceste condiţii, fostul deputat a fost căutat la domiciliul său şi la mai multe adrese despre care se cunoştea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit, au adăugat sursele citate. 

Poliţiştii îl caută în continuare pe Sebastian Ghiţă, sursele menţionate precizând că a fost dat în consemn la punctele de frontieră şi că este căutat pe teritoriul întregii ţări. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri