Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a ambasadorilor în Japonia și Tanzania

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a ambasadorilor în Japonia și Tanzania

de Redacția Jurnalul    |   

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire a ambasadorilor României în Japonia și Tanzania.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a semnat decretul privind acreditarea lui Ovidiu Alexandru Raețchi în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Japonia, cu reședința la Tokyo.

De asemenea, șeful statului a semnat decretul privind acreditarea Gențianei Șerbu, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Kenya și reprezentantul României pe lângă UNON, UNEP și UN-HABITAT, în Republica Burundi, în Republica Uganda și în Republica Rwanda, și în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Unită a Tanzaniei, cu reședința la Nairobi.

Tot joi, a fost semnat și decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 31/2024 privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: klaus iohannis decrete numire
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri