Jurnalul.ro Timp liber Prima ediţie a show-ului "Next Star", lider de audienţã la oraşe şi în toatã ţara

Prima ediţie a show-ului "Next Star", lider de audienţã la oraşe şi în toatã ţara

Prima ediţie a celui de-al nouãlea sezon al show-ului "Next Star", prezentatã de Dan Negru, a fost sâmbãt seara lider de audienţã, la oraşe şi în toatã ţara.

Ediţia care a desemnat-o câştigãtoare pe mica interpretã de muzicã popularã Anastasia Ciobanu (8 ani) a adunat în faţa micilor ecrane 1.825.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toatã ţara, în minutul de maximã audienţã, de la 22.31.

Anastasia Ciobanu (8 ani), din localitatea Bogdan Vodă, judeul Bacău, a câtigat aseară prima ediie “Next Star” i s-a calificat în marea finală a celui de-al nouălea sezon.

Mă simt emoionată. Nu mă ateptam să câtig. Acum o să mă pregătesc pentru finala cea mare”, a spus fetia, cu lacrimi în ochi, după ce a primit premiul din partea prezentatorului show-ului, Dan Negru.

Cei trei jurai, Pepe, Lidia Buble i Dorian Popa au numai cuvinte de laudă la adresa micuei cântăree de muzică populară.

Eu v-am spus de la început că Anastasia va câtiga. Are tot ce-i trebuie. E frumoasă talentată, dansează, are atitudine, voce, dicie”, spune Pepe.

Mi-au plăcut stacaturile ei, corectitudinea cântării, emoia, dar i timbrul ei care suna ca al unei femei mature. Parcă ne cânta o artistă de 20-25 de ani”, adaugă Dorian Popa

Anastasia a avut un moment demn de o finală. Sunt convinsă că cei de acasă au îndrăgit-o, aa cum am făcut i noi”, spune i Lidia Buble.

Prima ediie “Next Star” a adus în faa juriului i a publicului primii concureni dintr-un sezon care se anună extraordinar. Un szon care promite să aducă în faa telespectatorilor copii senzaionali, cu talente nebănuite i poveti impresionante. Fiecare dintre ei va încerca să-i convingă pe cei trei jurai, Lidia Buble, Pepe i Dorian Popa, că el este viitorul “Next Star” i va “lupta” pentru marele trofeu, în valoare de 20.000 de euro.

Sâmbătă seara, copii talentai la muzică populară, muzică rock i pop, dar i la dans sportiv, stand-up comedy, street dance, circ, karate, pictură i... geografie, venii din toate colurile ării, i-au susinut demonstraiile cu multă emoie în faa celor trei jurai. Alături de ei i de părinii lor a stat, în culise, erban Copo, co-prezentatorul show-ului. erban i-a încurajat pe copii, i-a descusut înainte ca acetia să urce pe scenă i le-a luat la cald impresiile, după ce au apărut în faa jurailor.

De asemenea, în deschiderea galei, pe scenă au urcat Omar Arnaout, Vanessa Marzavan, Rose-Marie Lanciu, Isabela Pamparău, Yasmina Butilă i Katia Cărbune, ase dintre câtigătorii “Next Star”, iar celelalte două, Emily Moskalenko i Andreea Tucaliuc, aflate la o competiie internaională, respectiv într-un turneu, au transmis mesaje video.

Sâmbătă seara, la “Next Star”, juraii au fost impresionai de toi concurenii i au savurat toate momentele desfăurate în faa lor. Dar poate cel mai tare au fost surprinde Radu, un băieel de cinci ani, considerat genial, care a venit în afara concursului. Radu are un coeficient de inteligenă, măsurat de specialiti, de 149. Asta în condiiile în care majoritatea oamenilor inteligeni au un IQ în jurul valorii de 100. Copilul i-a lăsat cu gura căscată pe jurai atunci când le-a demonstrat că tie fără greeală drapelele tuturor ărilor lumii.

Cine sunt copiii care vor urca pe scenă în cea de-a doua ediie a show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta viitoare, de la ora 20.00, numai la “Next Star”, emisiunea prezentată, pentru al cincilea an consecutiv, de Dan Negru.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri