Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Prof. univ. dr. Irinel Popescu: „Spitalele pot obține venituri suplimentare din activitatea de cercetare”

Prof. univ. dr. Irinel Popescu: „Spitalele pot obține venituri suplimentare din activitatea de cercetare”

Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale (Cluj Napoca), eveniment care reprezintă un liant între reprezentanţii serviciilor medicale publice/private (manageri de spitale) şi cei ai tehnologiilor medicale, pe de-o parte, şi autorităţile publice, asociaţiile de pacienţi, mass-media, pe de altă parte. 

La evenimentul organizat de Ziar Medical în parteneriat cu Medical System Enterpriseau au fost prezenți, parlamentari, manageri de spitale județene și municipale, directori medicali și șefi de secții și manageri de clinici private, lideri de opinie din domeniul medical public și privat și reprezentanți ai asociațiilor naționale de pacienți. Principalele teme abordate, în cadrul dezbaterilor, au fost: Discontinuitatea îngrijirilor pentru pacienții chirurgicali; Bugetarea sistemului medical în funcție de serviciile acordate; Crearea centrelor de îngrijiri de lungă durată; Digitalizarea serviciilor medicale; Legislația privind achizițiile publice – un obstacol sau un sprijin pentru sistemul medical; Noutăți CNAS; Leaderhip medical.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri