Jurnalul.ro Editoriale PSD e mai nociv decât PDL, Alina Gorghiu?

PSD e mai nociv decât PDL, Alina Gorghiu?

de Radu Tudor    |   
„Partidul Național Liberal se află în Opoziție față de PSD, asta este certitudine. Eu știu că există anumite teorii, care sunt neconforme cu realitatea, că am putea să facem înțelegeri, s-au vehiculat asemenea teme. Eu exclud o formulă de experiență comună stânga-dreapta din 2016, exclud categoric o astfel de posibilitate. Cred că experiența Guvernului de stânga-dreapta din 2009, dacă nu mă înșel și alianța politică USL au demonstrat un lucru foarte cert, că o coabitare cu PSD-ul este nocivă”, a declarat co-președintele PNL Alina Gorghiu la RFI, citată de Hotnews.
Având în vedere aceste afirmații, se impun câteva întrebări clare pentru Alina Gorghiu:

1 Nociv a fost faptul că PNL împreună cu PSD l-au suspendat și demis pe Băsescu în vara lui 2012?

2 Nociv a fost faptul ca USL a fost cel mai legitim proiect politic din ultimii 20 de ani, cu un vot popular de peste 60% în Parlament?

3 Nociv a fost faptul că dvs. ați ajuns deputat pe listele USL (PNL+PSD)?

4 Nociv a fost faptul că PDL, actuala dvs. jumătate politică, a fost înfrânt zdrobitor în 2012, nereușind să câștige niciun colegiu pe teritoriul României?

5 Este PSD mai nociv decât PDL, cel care infestează acum conducerea la vârf și teritorială a formațiunii istorice pe care aveți onoarea să o conduceți?

În cazul în care aveți curajul să răspundeți în scris acestor întrebări, promit să le public.

www.radu-tudor.ro
 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri