Jurnalul.ro Cultură Muzica PUMA X UNTOLD lansează o colecție exclusivă: Magia și performanța se întâlnesc pentru cel de-al IX-lea capitol al festivalului

PUMA X UNTOLD lansează o colecție exclusivă: Magia și performanța se întâlnesc pentru cel de-al IX-lea capitol al festivalului

de Magdalena Popa Buluc    |   

 Compania globală de sport PUMA și UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, lansează o colecție specială dedicată fanilor universului UNTOLD. Colaborarea exclusivă aduce în prim-plan o linie de produse premium destinată festivalierilor, perfectă pentru a trăi experiența la intensitate maximă.

Colecția, care îmbină stilul clasic și influențele sportive PUMA și magia UNTOLD, include articole de îmbrăcăminte și accesorii premium gândite să ofere un plus de stil și confort și să completeze perfect orice ținută festivalieră.

PUMA și UNTOLD marchează astfel începutul unei colaborări ce are la bază istoria și influența globală impresionante ale celor două branduri emblematice.

Cu un stil inovator și performanță remarcabile, PUMA a reușit să schimbe jocul în sport și cultura sportivă. De peste 75 de ani, PUMA îmbină performanța și stilul în produsele sale, aducând inovație și design de înaltă calitate în fiecare colecție. În tot acest timp, PUMA a reușit să rămână FOREVER. FASTER., să cunoască întotdeauna următoarea mișcare, să acționeze rapid după instinctul său și să stabilească ritmul pe care ceilalți să îl urmeze.

Aflat la cea de-a IX-a ediție, UNTOLD a devenit, de asemenea, un fenomen cultural, aducând împreună sute de mii de oameni din întreaga lume pentru a celebra muzica și cei mai mari artiști ai lumii. Cu un univers magic și o atmosferă de poveste, UNTOLD oferă o experiență de neuitat pentru toți festivalierii, captivând imaginația participanților prin magia și spectaculozitatea fiecărei ediții.

Colecția include hanorace, tricouri, șepci, borsete și rucsacuri, toate realizate din materiale premium cu atenție la detalii și design ce îmbină perspectiva unică și consacrată PUMA.

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri