Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan știe cine sunt „trădătorii” lui Florin Cîțu

Rareș Bogdan știe cine sunt „trădătorii” lui Florin Cîțu

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan a marturist joi seara la Sinteza Zilei, cine a trimis în spațiul public documentele despre arestarea premierului Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani, în SUA, după ce a condus sub influența alcoolului. El sustine că „trădătorii” lui Florin Cîțu sunt chiar oameni din PNL, nu din PSD, USR PLUS sau AUR, așa cum s-ar fi putut bănui, scrie Antena3

"O spun cu durere şi o spun cu mâhnire şi ştiu că se uită foarte mulţi colegi de-ai mei, membri PNL... N-au fost date de adversarii noştri tradiţionali politici. Acele documente au plecat din interiorul PNL şi o spun cu o lacrimă în ochi. Dacă dădea PSD acele documente, puteam să înţeleg. In plus, Rares Bogdan susține că Ludovic Orban i-ar fi spus lui Robert Sighiartău că va declanșa ”un război civil”, daca Florin Cîțu va deveni contracandidatul lui în cursa pentru președinția PNL:

„În luna martie, actualul președinte al partidului a avut o discuție cu secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, și i-a spus ”dacă candidează Florin voi declanșa un război civil”

Din păcate, după patru luni de campanie, pot spune că ce părea atunci o declarație la nervi, s-a întâmplat și frumosul festival al democrației s-a transformat într-un adevărat război civil care a adus mult rău Partidului Național Liberal”, mai spune LIderul PNL.

Subiecte în articol: rares bogdan
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri