Jurnalul.ro Horoscop Reacțiile fiecărei zodii, la începutul toamnei

Reacțiile fiecărei zodii, la începutul toamnei

de Redacția Jurnalul    |   

Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Aflați ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia se poate transforma în dragoste.

Prima săptămână din luna septembrie începe cu Pluto care intră în zodia Capricorn. Acest lucru înseamnă noi oportunități pentru semnele cardinale. Cu Luna Nouă în Fecioară, va continua transformarea care a început în luna august.

Planeta Mercur are o mișcare directă, ceea ce îi ajută pe nativi să-și continuie planurile pe care și le-au trasat. Marte în zodia Rac adaugă mai multă energie pentru semnele cardinale și semnele de apă. Venus și Luna vor fi în Balanță, lăsând zodiile să se concentreze pe iubire.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se îndreaptă către sectorul amoros odată ce îmbrățișează schimbările care apar în viața lor. Au o energie mult mai dinamică ceea ce îi ajută în vederea planurilor personale. Chiar dacă energia de care dau dovadă le poate crea probleme, vor învăța să demonstreze că sunt adevărați lideri atunci când este cazul.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor învăța cum să introducă temele iubirii și ale griji de sine în rutina proprie. Nu se vor simți limitați, astfel că se vor concentra mai mult pe eficiență. Își vor construi relații durabile cu oamenii pe care îi observă zilnic.

Vor folosi acest timp pentru a-și seta noi scopuri de viitor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt plini de speranță și optimism. O iubire din trecut îi face să fie mult mai ancorați în prezent. Vor fi foarte sinceri cu cei dragi, iar acest lucru îi ajută să dezvolte legături mult mai puternice, spun cei de la Yourtango.com. Este o șansă unică pentru a se apropie de oamenii dragi și a-i ajuta să înțeleagă anumite lucruri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își vor schimba planurile și vor intra într-un nou domeniu care le este mai puțin cunoscut. Se vor simți încrezători în forțele proprii, iar sectorul creativ îi ajută în acest sens. Își vor descoperi talente pe care nu le credeau posibil, iar acasă vor avea o conversație interesantă cu cei dragi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își vor redescoperi puterea și potențialul pentru planurile de viitor. Cu Mercur în semnul lor, vor reuși foarte ușor să-și rezolve problemele, acum că planeta comunicării staționează într-un mod direct. Luna Nouă îi ajută să se conecteze cu prietenii, să fie mai aproape de partenerii și să-și continuie ideile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se gândesc la un nou început. Deși au avut un sfârșit de vară mai puțin prietenos, se pare că povestea lor continuă. Vor avea încrederea și înțelegerea pe care cei din jur le-au cerut-o multă vreme. De asemenea, Luna Nouă le oferă șansa de a-și crede propria poveste, fără a se concentra la cei din jur.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt sfătuiți să se pregătească pentru noi provocări. Vor străluci și își vor arăta adevărata putere. Cu Luna Nouă în Fecioară va fi un tranzit eliberator și care îi va ajuta să se vindece, arată Astrology.com. În următoarele șase luni vor încerca să fie mult mai organizați și să ceară ajutorul de care au nevoie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își găsesc curajul de a-și exprima sentimentele și astfel cei din jur vor observa totul dintr-o altă perspectivă. Noi prieteni vor lua cu asalt viețile lor. Venus și Luna vor intra în conjucție, astfel că acest tranzit îi va face să se îndrăgostească de propria persoană. Vor învăța că este important să fie înconjurați de oameni care le oferă dragoste.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor intra într-o nouă perioadă a vieții lor. Vor fi mult mai încrezători și vor continua să crească pe plan personal și profesional. Deși sunt lăudați pentru munca lor, sunt sfătuiți să se recalibreze și să-și consulte calendarul vacanțelor. Energia din ultima perioadă i-a făcut să aibă prea multe proiecte în care să se implice.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn scapă de o perioadă extrem de agitată în viața lor. Își vor descoperi personalități pe care nu le credeau posibile. Vor fi mai diplomatici, iar asta îi va ajuta să evolueze în cadrul unei comunicări eficiente. Vor urca pe scara succesului mai simplu decât și-au imaginat.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor încerca să combine toate energiile astrelor pentru a-și crea propria viață liniștită. Vor reflecta asupra transformărilor care au avut loc în vara acestui ani. De asemenea, oamenii cu care s-au înconjurat le vor oferi o nouă perspectivă de viitor. Vor avea șansa de a intra în găști noi și a-și vor forma noi opinii în legătură cu cei apropiați.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au un scop precis, acela de a avea noi planuri de viitor. Va fi o perioadă în care își vor redefini propria ideea despre dragoste. Prieteniile sunt la fel de importante pentru ei. Își vor expune sentimentele într-o manieră mult mai evidentă față de cum o făceau până acum.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: zodii toamna reactii septembrie nativi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri