Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de circulație pe autostrăzile A1 și A3, pentru reparații

Restricții de circulație pe autostrăzile A1 și A3, pentru reparații

de Redacția Jurnalul    |   

Restricții de circulație sunt impuse pe autostrăzile A1 și A3, din cauza lucrărilor de întreținere și reparații.

Joi, centrul Infotrafic a anunțat restricții de circulație pe mai multe tronsoane ale autostrăzilor A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva și A3 Câmpia Turzii – Nădășelu, din cauza lucrărilor de întreținere și reparații.

Pe autostrada A1, traficul va fi restricționat pe ambele sensuri, după cum urmează:

În intervalul orar 10:00 - 18:00, între kilometrii 14 și 11, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, pe sensul către București, banda nr. 1 va fi închisă pentru aplicarea de marcaje rutiere.

Între orele 10:30 - 15:00, la kilometrul 52+500 metri, pe sensul către Pitești, în zona localității Corbii Mari, județul Dâmbovița, banda nr. 2 va fi restricționată pentru lucrări de reparații la parapetul median.

În intervalul orar 09:00 - 17:00, la kilometrul 115, pe sensul către Pitești, în zona municipiului Pitești, banda nr. 1 va fi restricționată pentru intervenții la rosturile de dilatație.

Pe autostrada A3, circulația va fi restricționată pe banda a doua a sensului de mers către Turda, pe tronsonul kilometric 19-18, în zona localității Petreștii de Jos, județul Cluj, pentru lucrări de reparații la parapetul metalic. Aceste restricții se vor desfășura între orele 8:30 și 15:30.

Șoferii sunt sfătuiți să circule responsabil în zonele afectate, să reducă viteza și să respecte semnalizarea temporară. Mai mult, șoferilor li se recomandă alternative rutiere, acolo unde se poate.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri