Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de trafic în București. Iată ce străzi sunt afectate

Restricții de trafic în București. Iată ce străzi sunt afectate

de Redacția Jurnalul    |   

Restricții de trafic vor fi impuse pe mai multe străzi importante din București, unde vor avea loc o ceremonie dedicată inaugurării unui sediu al pompierilor și o defilare cu torțe. Evenimentele vor avea loc joi și duminică.

Brigada Rutieră anunță că joi, începând cu ora 09:00, se va organiza o adunare publică pentru a marca deschiderea noului sediu al Detașamentului de pompieri „Obor”, din bd. Ferdinand nr.139.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, între orele 09:30 – 11:00, va fi restricționat traficul rutier pe bd. Gării Obor, segmentul de drum cuprins între rondul din fața Gării Obor și intersecția cu str. Eufrosin Potecă. Totodată, mijloacele de transport în comun vor fi deviate pe rute alternative, iar locurile de parcare situate în proximitatea Detașamentului de Pompieri „ Obor” vor fi eliberate, a adăugat Brigada Rutieră.

Restricții de trafic vor fi și duminică, pe 15 septembrie

De asemenea, în ziua de 15 septembrie a.c, în intervalul orar 19:30 – 20:30, se va organiza retragerea cu torțe, pe banda I de circulație, pe următorul traseu : intrarea în parcul de agrement ,,Alexandru Ioan Cuza” – Ansamblul arteziene – str. Baba Novac – str. Constantin Brâncuși – str. Lucrețiu Pătrășcanu – șos. Vergului – sediul Detașamentului de Pompieri „Morarilor”.

Brigada Rutieră va dispune „măsuri de fluidizare a traficului rutier și de prevenire a accidentelor de circulație și solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri”.

Pietonilor li se recomandă „să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa”.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri