Ingrediente:
baghetă proaspătă/prăjită, brânză pufoasă cu smântână, ciuperci champignon crude, roşii/roşii cherry, busuioc, usturoi, sare, piper, ulei de măsline
Mod de preparare:
Se ung câteva felii de baghetă proaspătă cu brânză pufoasă, se adaugă ciupercile şi toppingul de roşii pe care trebuie să îl pregăteşti. Toppingul se obţine rapid: se taie roşiile în cuburi, se pune puţin ulei de măsline, ustoriul tocat mărunt şi se presară busuioc, sare şi piper. Se amestecă uşor şi se lasă 2-3 minute. Se dau la cuptor pentru câteva minute până se rumenesc puţin. Se servesc imediat.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Cheescake cu vanilie şi portocale
REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci
REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta