Ingrediente:
500 g cartofi dulci, 2 cartofi albi, 700 g morcovi, 4 ouă, 200 g feta, 1 legătură coriandru proaspăt, ulei de sâmburi de struguri, 5-6 linguri făină, o ceapă, sare
Mod de preparare:
Curăţă şi spală cartofii, ceapa şi morcovii, dă legumele prin răzătoare, apoi lasă-le la scurs într-o strecurătoare, presărând un sfert de linguriţă de sare pe deasupra. Într-un bol, adaugă ouăle, brânza, făina şi coriandrul tocat şi amestecă bine. După 20 de minute, presează puternic legumele din strecurătoare pentru a nu mai lăsa suc, apoi adaugă-le în bol. Amestecă bine compoziţia. Încinge ulei într-o tigaie, apoi cu o lingură pune din amestec la prăjit. Câte un minut, două pe fiecare parte, până când chiftelele prind culoarea aurie. (gustarte.ro)
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Paella cu fructe de mare
REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci
REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta
REŢETA ZILEI: Chifteluțe de somon la cuptor
REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu cremă de brânză