Ingrediente:
240 g baby spanac, 105 unt nesărat, o ceapă mică, 60 g brânză ricotta, 75 g brânză feta, un ou mare, un vârf de cuţit de sare, 1/2 linguriţă oregano, 12 foi de aluat, seminţe de susan alb şi negru
Mod de preparare:
Se găteşte spanacul la foc mediu într-o tigaie până se înmoaie, se stoarce şi se toacă mare. Se căleşte în untul topit ceapa, se pune spanacul şi se mai lasă 2 minute, apoi se ia de pe foc. Se adaugă brânza, oul bătut şi se condimentează după gust. Se topesc 30 g de unt şi se pun peste o foaie de aluat, se taie în patru fâşii lungi şi se pune o lingură şi jumătate de compoziţie în partea de jos. Se acoperă cu unul din colţuri pentru a se face un triunghi şi împachetaţi. Se dau la cuptor, puse pe hârtie de copt, timp 15 minute.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Chifteluțe de somon la cuptor
REŢETA ZILEI: Fettuccine Alfredo
REŢETA ZILEI: Mug cake (prăjitură la cană)
Cea mai bună rețetă de negrese cu banane