Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Piept de pui umplut

REŢETA ZILEI: Piept de pui umplut

Ingrediente:

un piept de pui, 200 g brânză feta, 10 frunze de busuioc, 4-6 felii de bacon, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie pieptul pe jumătate, se pun cele două părţi în folie alimentară şi se bat ca pentru şniţele, cu sare şi piper. Se mărunţeşte brânza, se adaugă busuiocul tocat mărunt şi se amestecă (se poate pune şi un praf de piper pentru gust). Se împarte compoziţia pe cele două bucăţi de piept de pui şi se rulează cu grijă în 2-3 felii de bacon. Se dau la cuptor pentru 20-25 de minute. Se pot servi cu un vin alb.

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Paste penne carbonara cu dovlecei

 

REŢETA ZILEI: Tochitură moldovenească

 

REŢETA ZILEI: Cotlete de porc cu ceapă şi mere coapte

 

REŢETA ZILEI: Noodles cu legume

 

 

Subiecte în articol: retete simple retete usoare retete pui
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri