x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Cotlete de porc cu ceapă şi mere coapte

REŢETA ZILEI: Cotlete de porc cu ceapă şi mere coapte

09 Noi 2016   •   20:00
REŢETA ZILEI: Cotlete de porc cu ceapă şi mere coapte
Sursa foto: flickr.com

Ingrediente: 3 cotlete de porc, 2 cepe roşii, 2 mere, 30 ml ulei de măsline, o linguriţă de unt, 100 ml supă de pui, o crenguţă de cimbru proaspăt, sare, piper, o jumătate de lingură de făină

Mod de preparare:

Se presară cotletele cu sare şi piper şi se lasă câteva minute, timp în care se taie merele şi cepele feliuţe. Se pune ceapa într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline, se rumenesc şi se adaugă merele. Se mai lasă puţin, se iau de pe foc şi se pun la cuptorul încins la 250 de grade, 10 minute. Când sunt gata, se adaugă untul, cimbru, sare, piper. Se pun în tigaie cotletele şi se gătesc bine pe fiecare parte. În supă se pune făină, se amestecă bine ca să se încorporeze şi se lasă la foc mediu până se reduce la jumătate.

Încearcă şi REŢETA ZILEI: Noodles cu legume

REŢETA ZILEI: Ficăţei de pui rulaţi în bacon

REŢETA ZILEI: Pui marocan

×