Ingrediente:
500 g creveţi (curăţaţi şi decorticaţi), o lingură de zeamă de lămâie, 3 linguri parmezan, o salată verde ruptă bucăţi, 2 linguri capere stoarse şi mărunţite, 5 ridichi tăiate, 2 căţei de usturoi, 2 fileuri de anşoa (stoarse de ulei), 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, margarină
Mod de preparare:
Uleiul și margarina se încălzesc într-o tigaie la foc mediu, apoi se adaugă fileurile de anșoa amestecându-se bine timp de trei minute până devine o pastă. Se adaugă usturoiul și caperele amestecând în continuare. Se pun ridichile și se mai lasă câteva minute pe foc, apoi se pun și creveții și se lasă totul pe foc timp de patru minute. Se adaugă bucățile de salată, se mai lasă tigaia un minut, apoi se ia de pe foc și se adaugă parmezanul, zeama de lămâie, sarea și piperul.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Frigărui de pui turceşti
REŢETĂ UŞOARĂ Salată de pui cu ţelină şi castraveţi muraţi