Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Stracciatella alla romana (supa tradiţională a Romei)

REŢETA ZILEI: Stracciatella alla romana (supa tradiţională a Romei)

Ingrediente:

1,5 l supă de carne, 4 ouă, 50 g parmezan, un praf de nucşoară, o linguriţă coajă de lămâie, un praf de sare

Mod de preparare:

Într-un bol, se bat bine ouăle, cu telul, apoi se amestecă şi cu parmezanul, nucşoara, coaja de lămâie, sarea şi piperul, până când compoziţia se omogenizează. Separat, într-o oală mai mare, toarnă supa de carne, iar când începe să fiarbă adaugă amestecul, pentru a se forma zdrenţe de ou. Continuă să amesteci, pentru a evita cocoloaşele. Supa este gata când se găteşte bine oul. Se serveşte cât mai caldă, cu o felie de pâine prăjită, peste care se adaugă parmezan.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Paella cu fructe de mare

 

REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci

 

REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta

 

REŢETA ZILEI: Chifteluțe de somon la cuptor

 

REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu cremă de brânză

Subiecte în articol: supă retete supa
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri