Ingrediente:
1,5 l supă de carne, 4 ouă, 50 g parmezan, un praf de nucşoară, o linguriţă coajă de lămâie, un praf de sare
Mod de preparare:
Într-un bol, se bat bine ouăle, cu telul, apoi se amestecă şi cu parmezanul, nucşoara, coaja de lămâie, sarea şi piperul, până când compoziţia se omogenizează. Separat, într-o oală mai mare, toarnă supa de carne, iar când începe să fiarbă adaugă amestecul, pentru a se forma zdrenţe de ou. Continuă să amesteci, pentru a evita cocoloaşele. Supa este gata când se găteşte bine oul. Se serveşte cât mai caldă, cu o felie de pâine prăjită, peste care se adaugă parmezan.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Paella cu fructe de mare
REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci
REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta
REŢETA ZILEI: Chifteluțe de somon la cuptor