Jurnalul.ro Timp liber Fashion Rochii de seara pentru femei 50+

Rochii de seara pentru femei 50+

La 50 ani, ai putea spune cu succes ca ai ajuns la jumatatea vietii si ca, lucrurile bune se vor intampla abia de acum incolo. Iar acelasi principiu este valabil si in ceea ce priveste moda unde, exista nenumarate optiuni si pentru tine, indiferent ca ai o silueta de invidiat sau ca te bucuri de o forma care necesita rochii de seara in marimi mari.

Ca prin urmare, daca esti invitata la un eveniment special, o iesire intre prietene sau colege, o cina romantica alaturi de partenerul de viata, fie o petrecere la un restaurant, iata cateva rochii de seara pentru femei 50+ cu care vei cuceri toate privirile.

 

Rochii de seara pentru cina cu prietenele

Orice femeie merita sa fie rasfatata din cand in cand. Si ce este mai placut decat sa-ti revezi prietenele sau colegele, intr-un alt cadru pe care sa vi-l amintiti cu drag peste ani, in care sa puteti fi rasfatate pe deplin? Daca deja ati efectuat programarea la un restaurant, poti tine cont de stilul restaurantului si de sezon astfel incat sa-ti alegi cea mai potrivita rochie de seara. JojoFashion are o varietate de optiuni pentru tine indiferent de situatie, marime sau context. Poti alege o abordare lejera si usor casual, dar destul de eleganta, precum rochia Lunara. Croiul este unul fluid si extrem de confortabil, astfel incat vei putea sa te misti in voie atunci cand servesti cina, ori cand te alaturi ringului de dans.

Rochii de seara ideale la o cina romantica

Aniversarea cu partenerul sau simpla dorinta de a avea un moment exclusiv dedicat voua, ca odinioara, poate scoate la iveala tot ce e mai frumos din personalitatea ta. Ca exemplu, noi am ales sa-ti aducem in atentie o rochie romantica, din catifea, ce se va potrivi cu succes unei astfel de seri speciale. Rochia Akira este o rochie potrivita pentru sezonul rece, pur si simplu stralucitoare din cale-afara, prin croiul petrecut din catifea la partea superioara, respectiv fusta midi cu paiete, la partea inferioara. Alaturi de o pereche de pantofi cu toc mic sau sandale, respectiv o geanta discreta, vei reusi sa ai o aparitie senzationala cu care sa-i retrezesti partenerului fiorii dragostei din tinerete.

Rochii de seara pentru evenimente speciale: nunti, botezuri, aniversari etc.

Pare cu adevarat dificil sa poti participa la un eveniment si mai deosebit, precum o nunta sau un botez? Daca esti mama tinerilor care efectueaza o ceremonie, fie bunica sau o persoana extrem de apropiata de organizatori, in mod cert nu pot refuza o astfel de invitatie. Odinioara, femeile trecute de 50 ani alegeau sa poarte un costum realizat dintr-o fusta si un sacou. Astazi insa, poti inlocui o astfel de alegere banala, cu o rochie de seara ce te poate intineri si care-ti va pune in evidenta toate atuurile. De exemplu in categoria rochii marimi mari de la JojoFashion am descoperit inclusiv rochia Anissa, un model fabulos care impresioneaza prin confortul deosebit pe care-l ofera multumita materialului vaporos, prevazut cu tull si fir stralucitor. Rochia prezinta o lungime midi, respectiv maneci usor transparente, care imbraca linia corpului si pune in evidenta toate formele, intr-un mod placut. Bineinteles, nu e singurul model care ti s-ar putea potrivi. Dar te lasam sa descoperi singura modelele variate disponibile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

In final, ar trebui sa stii de altfel si ca, JojoFashion este un magazin online care-ti ofera posibilitatea de a transforma orice tinuta de seara, intr-o experienta de neuitat. Articolele sunt importate din tari precum Turcia, Germania sau Italia, astfel incat calitatea lor sa fie pe masura celor mai exclusiviste gusturi. Insa, in acelasi timp, preturile sunt accesibile, astfel incat orice persoana sa se poata bucura de o rochie de eveniment, fara a face compromisuri financiare.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri