Jurnalul.ro Ştiri Politică Romașcanu: Echipa PNL are ca scop retrogradarea partidului în liga inferioară a relevanței politice

Romașcanu: Echipa PNL are ca scop retrogradarea partidului în liga inferioară a relevanței politice

de Redacția Jurnalul    |   

Există în fruntea PNL o echipă care, se pare, are ca scop retrogradarea partidului în liga inferioară a relevanței politice, spune Lucian Romașcanu. Despre declarațiile lui Ciucă, el afirmă că sunt „Aceleași acuze fără probe, minciuni spuse cu o lejeritate fără precedent”.

„Planul Ciucă. Există în fruntea PNL o echipă care, se pare, are ca scop retrogradarea partidului în liga inferioară a relevanței politice. Aceleași acuze fără probe, minciuni spuse cu o lejeritate fără precedent la acest nivel, nu au cum să convingă oamenii să se întoarcă către PNL”, scrie pe Facebook purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu.

Marcel Ciolacu nu are doar meditatori de engleză și economie, ci și meditatori care-i supraveghează pașii politici, iar Viorel Hrebenciuc este meditatorul șef al lui Marcel Ciolacu, a afirmat luni dimineață liderul PNL, Nicolae Ciucă.

„Domnul general combate cu cuvintele altora chiar propriile convingeri de acum 3 ani, contorsionând nu doar logica ci și onoarea cu care îl creditam până mai ieri. Dacă tot are de gând să coboare în subsolul politicii, măcar să o facă prin mesaje scrise corect românește... PS Înțelegem de la Rares Bogdan că PNL va vota Simion în turul 2. Atunci, de unde supărarea?”, încheie Romașcanu.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: romascanu ciuca retrogradare partid
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri