Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo, lăudat deja pentru influența asupra noii sale echipei

Ronaldo, lăudat deja pentru influența asupra noii sale echipei

de Redacția Jurnalul    |   

Antrenorul echipei Al Nassr, Rudi Garcia, a declarat că Cristiano Ronaldo a contribuit decisiv la victoria obținută duminică de noua sa echipă în fața lui Al Ettifaq, chiar dacă nu a fost implicat în singurul gol al meciului.

Anderson Talisca a adus victoria lui Al Nassr cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Al Ettifaq, Ronaldo făcându-și debutul în Saudi Pro League în calitate de căpitan al echipei.

"Este un plus pozitiv atunci când ai un jucător precum Ronaldo, deoarece ajută la distragerea atenției apărătorilor, ceea ce s-a întâmplat cu golul nostru", a declarat Garcia reporterilor, citat de Reuters.

"Astăzi am creat oportunități pentru el și le-am cerut jucătorilor să diversifice jocul între el și Talisca și nu trebuie să uităm că a participat la meciul demonstrativ împotriva Paris St Germain și nu s-a odihnit suficient.

"Chiar și cu prezența lui Ronaldo, nu este ușor să câștigi Liga saudită din cauza... forței concurenților".

Cu această victorie, Al Nassr a revenit în fruntea clasamentului, cu 33 de puncte din 14 meciuri. Ei au un punct avans față de Al Hilal, ocupanta locului doi, care a jucat cu un meci mai mult.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: ronaldo Al Nassr
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri