Jurnalul.ro Sport Sabalenka obține prima victorie la Brisbane și se califică în optimi de finală

Sabalenka obține prima victorie la Brisbane și se califică în optimi de finală

de Redacția Jurnalul    |   

Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, a avut nevoie de doar 58 de minute pentru a obține prima victorie a sezonului, învingând-o miercuri pe italianca Lucia Bronzetti, cu 6-3, 6-0, în turul al doilea al turneului Brisbane International.

Debutul victorios al Sabalenkăi la Brisbane i-a prelungit seria de victorii din Australia la 12. Anul trecut, jucătoarea în vârstă de 25 de ani a fost neînvinsă și a cucerit titlurile la Adelaide și la Australian Open, unde a obținut primul său titlu major.

"Sunt super fericită să joc în fața fanilor de aici, din Australia", a declarat Sabalenka. "Sunt extraordinari. Nu mă concentrez pe recordul pe care îl fac în acest moment. Mă concentrez doar pe mine și pe a aduce cel mai bun tenis al meu în fiecare meci pe care îl joc."

Înfruntând-o pe Bronzetti, locul 52 în clasament, în primul său meci al sezonului, Sabalenka a ridicat nivelul de joc încă din debutul meciului obținând un break pentru 4-2 în primul set. Ea a continuat să câștige 8 din următoarele nouă game-uri, surclasând-o pe Bronzetti cu opt ași și salvaând singura minge de break cu care s-a confruntat.

Sabalenka o va înfrunta în continuare pe Danielle Collins sau Zhu Lin.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: aryna sabalenka brisbane
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri