Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung a lansat în România noul smartphone Galaxy A8

Samsung a lansat în România noul smartphone Galaxy A8

Samsung Electronics a lansat joi în România noul smartphone Galaxy A8, care dispune de cameră frontală duală şi Infinity Display, fiind inspirat de vârfurile de gamă de la Samsung.

 

Funcţia vedetă a noului smartphone este camera frontală duală, cu cele două camere separate, de 16 şi respectiv 8 megapixeli, care permit realizarea unor selfie-uri mai bune, inclusiv în condiţii de lumină foarte slabă, precum şi surprinderea tuturor elementelor din fundal, a declarat Lavinia Sărăţeanu, product manager la Divizia IT&Mobile a Samsung România.

Galaxy A8 este disponibil pe piaţa locală începând cu 12 ianuarie 2018, precizeaza agerpres.

Camera duală frontală este alcătuită din două camere separate, care oferă posibilitatea de a comuta între cele două, astfel încât să fie realizate tipuri diferite de poze selfie, precum fotografii portret cu fundal foarte clar sau poze de tip close-up. Mai mult, datorită funcţiei avansate de Focalizare Live, efectul bokeh poate fi reglat înainte sau chiar şi după realizarea fotografiei, pentru a crea imagini de înaltă calitate.

'Noile smartphone-uri Galaxy A8 aduc utilizatorilor funcţiile lor preferate de la smartphone-urile noastre vârf de gamă, precum ecranul Infinity Display şi prima noastră camera frontală duală, cu Live Focus, din seria Galaxy A. Astfel, acum, utilizatorii noştri de serie A se pot bucura de un produs cu un design premium şi funcţionalităţi avansate la un preţ accesibil', a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Samsung Electronics România.

Cu un raport de afişare de 18,5:9, ecranul Infinity Display depăşeşte rama, oferind o experienţă vizuală calitativă, captivantă şi neîntreruptă, care permite afişarea întregii secvenţe de film sau de gaming. Ambele părţi ale ecranului sunt protejate cu sticlă ergonomică curbată.

Smartphone-ul beneficiază de certificatul IP68, fiind rezistent la apă şi praf, ceea ce permite utilizarea pentru orice activitate şi în orice condiţii de mediu. Prin intermediul suportului pentru card microSD capacitatea de stocare a dispozitivului poate fi extinsă cu până la 256 GB, iar Galaxy A8 este primul dispozitiv din seria A compatibil cu Samsung Gear VR.

Telefonul are un ecran de 5,6 inchi şi dimensiuni de 149.2 x 70.6 x 8.4 mm, iar greutatea este de 172 grame.

Subiecte în articol: samsung smartphone galaxy A8
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri