Jurnalul.ro Ştiri Justitie Scandalos! Judecătoarea dosarului 10 august, relații strânse cu procurorul Pîrlog

Scandalos! Judecătoarea dosarului 10 august, relații strânse cu procurorul Pîrlog

de Dan Constantin    |   

Judecătoarea Ruxandra Grecu, de la Curtea de Apel București, care are de luat decizia redeschiderii dosarului 10 august are suficiente motive să fie incompatibilă pentru acest caz.

Ruxandra Grecu a fost judecată de Secția judecători ÎN MATERIE DISCIPLINARĂ a CSM pentru că nu s-a prezentat la în februarie 2019 la ședința în care era  programată. Cei care aveau termene la acea dată , inclusiv deținuți, au trebuit să aștepte ore bune până s-a învrednicit Ruxandra Grecu să se prezinte la instanță.

În fața CSM, Grecu   a fost apărată de procurorul Bogdan Pîrlog, în calitate de co-președinte al Asociației Inițiativa pentru Justiție. Rezultă că judecătoarea ar fi membru al AIJ, care a intervenit în apărarea magistratului cercetat pentru abatere disciplinară.

Acum a ajuns să judece redeschiderea dosarului 10 august, cerută cu vehemență prin apeluri publice de AIJ.În plus, procurorul militar Pîrlog este unul din personajele dosarului.

 Grecu a făcut o cerere de retragere în judecarea dosarului, care a fost respinsă. Și cererea de recuzare a șefilor jandarmeriei pentru care se cere redeschiderea urmăririi penale a fost respinsă luni.

 Curat judecare dreaptă rămasă în pronunțare! . 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri