Jurnalul.ro Timp liber Schimbare de regulament, la Next Star! În plus, noul sezon debutează cu demonstrații de kickboxing şi speed stacks

Schimbare de regulament, la Next Star! În plus, noul sezon debutează cu demonstrații de kickboxing şi speed stacks

Prima ediie a celui de-al aptelea sezon al show-ului “Next Star” de joi, 15 septembrie, ora 20.30, aduce în faa telespectatorilor Antenei 1 i a jurailor Alina Eremia, Pepe, CRBL i Dorian Popa, opt concureni cu talente excepionale care intră în competiie pentru trofeul “Next Star”, în valoare de 20.000 de euro. Demonstraii de kickboxing, speed stacks, dans i muzică sunt ingredientele unei gale care se anună spectaculoasă i emoionantă.

Începând din acest sezon, fiecare jurat va avea dreptul să trimită direct în marea finală câte un concurent care l-a uimit cu talentul extraordinar de care dispune. Astfel, Pepe, Alina, Dorian i CRBL vor avea pe masă câte un trofeu Golden Star pe care îl vor putea folosi o singură dată în acest sezon, oferindu-l acelui participant care îi va impresiona în mod deosebit. De asemenea, telespectatorii îi vor putea vota preferaii i trimite în finala de popularitate cu un sms la numărul 1272.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri