Jurnalul.ro Ştiri Politică Se pune de-o suspendare? „Ce să suspenzi? Iohannis nu există!”

Se pune de-o suspendare? „Ce să suspenzi? Iohannis nu există!”

de Maria Alifantis    |   

Codrin Ștefănescu i-a dat replica Alinei Gorghiu după ce liderul PNL i-a acuzat pe Liviu Dragnea, Victor Ponta și C.P. Tăriceanu că pun la cale suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis imediat după alegerile locale. „Iohannis e inexistent. Pentru ce să-l suspenzi?”, s-a întrebat ironic secretarul general al PSD. La aniversarea liberalilor, Gorghiu i-a comparat pe social-democraţi cu diluanţii HexiPharma.

„Dragnea, Ponta şi Tăriceanu vor să organizeze cea mai acută criză politică prin care România poate trece. O eventuală suspendare a preşedintelui României face parte din planurile ofensive pe care PSD-ul ar dori să le pună în practică chiar înainte de alegerile parlamentare”, a sunat avertismentul Alinei Gorghiu pentru Klaus Iohannis.

„Doamna Gorghiu n-are ce să facă. Într-un moment în care ştie că PNL-ul ei, condus de ea și de Blaga, se duce la vale de-a berbeleacu`, nu numai în sondaje, dar și în cuantumul pe care îl vor obține pe 5 iunie, aruncă pe piață tot felul de tiribombe pentru a se face auzită la Cotroceni. De genul şefu`, eu sunt lângă matale orice s-ar întâmpla, te apărăm cu dinții, deși nu-l amenință nimeni”, a reacţionat Codrin Ștefănescu pentru Jurnalul Naţional.

Secretarul general adjunct al PSD recunoaşte însă că scenariul suspendării lui Iohannis a fost luat în calcul la întâlnirile de taină din Kiseleff.

„Evident că ne-am gândit la suspendare, dacă ar încălca Constituția, pentru că asta este datoria unui partid politic, să fie vigilent la așa ceva. Numai că Iohannis nu doar că nu încalcă Constituția, el nu încalcă nimic. El e mut total, el nu există. Un om care nu face absolut nimic, nu poate încălca Constituția”, a sunat replica ironică a social-democraţilor.

„Alina Gorghiu a avut tot timpul nevoie de un șef. Acum are doi - unul care nu există, se numește Iohannis și care nu prea o bagă în seamă și unul executiv, care conduce și acaparează partidul. Ea nu este acolo decât o mică jucărioară învârtită cu cheia de Vasile Blaga”, a atacat secretarul PSD.

Citeste mai jos interviul complet din JURNALUL NATIONAL:

„Pentru inactivitate? Pentru ce să-l suspenzi? El este inexistent. Nu are nici măcar un cuvânt de spus” – Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct PSD

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri