Jurnalul.ro Cultură SEPTEMBRIE LA GODOT

SEPTEMBRIE LA GODOT

de Magdalena Popa Buluc    |   

Luna septembrie aduce la Godot începutul unei noi stagiuni teatrale, marcând revenirea pe scenă a celor mai apreciate spectacole. În același timp, concertele live, atât de iubite de public, vor continua să răsune în atmosfera intimă și elegantă a Palatului Bragadiru.

Programul lunii septembrie:

  • 4 septembrie, ora 20:00 - Concert Piano Seduction

Pianistul Sergiu Tuhuțiu și actrița și cântăreața Monica Odagiu te invită să te bucuri de un periplu muzical de la Chopin și Schubert la Amy Winehouse și Elton John. Această seară va marca o reîntâlnire emoționantă, rememorând spectacolele lor din perioada 2011-2013, dar într-o etapă nouă a vieților lor artistice.

  • 5 septembrie, ora 20:00 - Vino veritas

Regizat de Daniel Popa, cu o distribuție de excepție și un text plin de umor, acest spectacol sincer și fără artificii dezvăluie adevărații monștri atunci când două cupluri beau împreună un ciudat vin albastru.

  • 6 septembrie, ora 20:00 - Povestiri culese

Maia Morgenstern și Ana Maria Pop urcă pe scena Teatrului Godot într-o producție captivantă.. Spectacolul explorează granițele dintre realitate și ficțiune, prin povestea scriitoarei Ruth Steiner, a cărei viață este tulburată de apariția Lisei, o tânără în căutare de inspirație și îndrumare.

  • 8 septembrie, ora 19:00 - Jezebel - „Chipuri” Concert aniversar

Jezebel, una dintre cele mai remarcabile voci din România, aniversează 15 ani de carieră națională și internațională pe scena teatrului Godot, într-un spectacol exploziv! Vreme de 3 ore, vocea incofundabilă a lui Jezebel și cele 4 formule instrumentale ce o vor acompania vă vor transpune dintr-o epocă în alta, dintr-un gen muzical în altul.

  • 14 septembrie, ora 20:00 - Concert Alex & The Fat Penguins

Cu peste 7 ani de activitate și două albume lansate, Alex & The Fat Penguins este o trupă rock românească recunoscută pentru energia molipsitoare a pieselor și mesajele sociale. Formula actuală include pe Alex Coțofan (voce), Mihai Ungureanu (bass), Daniel Rizea (chitară) și George Ienea (tobe).

  • 15 septembrie, ora 19:00 - Povesti în Jazz – Konstantin Mirea Quintet

Konstantin Mirea Quintet readuce tradiția Swing -ului și a jazz ului clasic specific anilor ’30 si izul românesc interbelic stilizat într-o manieră modernă.

  • 17 & 18 septembrie, ora 20:00 - De treci Codrii

Musicalul „De treci codrii”, cea mai nouă producție, în colaborare cu Teatrul Andrei Mureșanu, revine pe scena Godot. Spectacolul reunește actori de renume și tinere talente, oferind o viziune proaspătă și fascinantă asupra celor mai îndrăgite basme românești.

  • 19 septembrie, ora 20:00 - When Violin meets Guitar

Cu Natalia Pancec la vioară și Emilian Florentin Gheorghe la chitară, veți trăi o experiență muzicală de neuitat, plină de virtuozitate și pasiune. Rock, balade și Anotimpurile lui Vivaldi se întâlnesc într-un spectacol inedit, care vă va captiva trupul, sufletul și mintea!

  • 20 septembrie, ora 20:00 - Mara & Caue cântă Elis & Tom feat. Alexandru Olteanu

Mara Halunga și Cauê De Marinis aduc pe scena Teatrului Godot concertul „Mara & Cauê cântă Elis & Tom”, un omagiu adus albumului „Elis & Tom” lansat în 1974. Recitalul include interpretarea integrală a albumului, alături de alte piese compuse de Tom Jobim și interpretate de Elis Regina.

  • 22 septembrie, ora 20:00 - Double Fiesta – în cadrul Festivalului Fringe

Prezentat în cadrul Festivalului Fringe, Double Fiesta reunește 16 studenți ai U.N.A.T.C într-un spectacol de teatru fizic, creat de Andrea Gavriliu. Bazat pe un material coregrafic elaborat, spectacolul oferă o călătorie vibrantă de la sobrietate la transă, transformând fiecare moment într-o adevărată sărbătoare.

  • 29 septembrie, ora 19:00 - Constantin

Într-un ansamblu arhitectural de patrimoniu, istoria prinde viață printr-o poveste despre credință, iubire și sacrificiu. „Constantin” evocă ultimele luni din viața domnitorului Constantin Brâncoveanu și a familiei sale, având la bază un text contemporan scris de Alexandru Popa.

  • 30 septembrie, ora 20:00 - Concert Cyrille Aimée

Cyrille Aimée, cunoscută pentru măiestria sa în jazz și colaborările cu Roy Hargrove și Steven Sondheim, prezintă pe scnea Godot albumul „À Fleur de Peau”, lansat în martie 2024. Realizat împreună cu Jake Sherman, acesta explorează influențele sale dominicane, oferind o combinație vibrantă de compoziții originale și aranjamente inovatoare

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri