Jurnalul.ro Sport Fotbal international Portarul lui PSG, Rico, la terapie intensivă după un accident de călărie

Portarul lui PSG, Rico, la terapie intensivă după un accident de călărie

de Redacția Jurnalul    |   

Portarul echipei Paris St Germain, Sergio Rico, se află la terapie intensivă în urma unui accident de călărie, a anunțat duminică clubul francez din Ligue 1.

Campionii din Ligue 1 au confirmat informațiile din presa spaniolă potrivit cărora Rico, al doilea portar al PSG, se află la terapie intensivă la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla.

Potrivit presei locale, Rico călărea când s-a ciocnit cu un alt cal și a fost aruncat de pe calul său. El a fost transportat la spital cu un elicopter.

"Paris Saint-Germain a aflat duminică de accidentul lui Sergio Rico și este în contact permanent cu familia sa", a precizat PSG într-un comunicat.

"Este în stare gravă", a mai spus purtătorul de cuvânt al PSG.

Spaniolul Rico, în vârstă de 29 de ani, a ajuns la PSG în 2020, după un împrumut de un sezon la clubul din capitală, și a avut 29 de apariții la prima echipă.

Rico a mai evoluat anterior la Sevilla, Fulham și Mallorca. De asemenea, el a fost selecționat o dată pentru Spania, în 2016, și a făcut parte din lotul pentru Euro 2016.

"Multă putere și recuperare rapidă, @sergiorico25", a transmis Sevilla într-un mesaj postat pe Twitter.

PSG și-a adjudecat al 11-lea titlu de campion al Franței, un record, după ce a remizat sâmbătă la Strasbourg, scor 1-1. Rico se întorsese în Spania pentru o vizită, după sărbătorirea titlului.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: Sergio rico accident PSG
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri