Siropul este de 10 ori mai puternic decât penicilina și tratează sau previn nenumărate boli, între care și cancerul.
Ingredientele sale ieftine și la îndemâna oricui sunt puternice și la îndemâna oricui. Acestea sunt: usturoiul, mierea si cidrul din otet de mere.
Siropul de usturoi intareste sistemul imunitar, scade tensiunea si reduce nivelul de colesterol „rau” din corp. Amelioreaza simptomele racelilor si infectiilor dar si durerile provocate de artrita sau guta.
Fitonutrientii din cidrul din otet de mere previn cancerul si crampele la nivelul picioarelor.
Cum îl preparăm
8 căței de usturoi cutățați curățați și zdrobiți
200 ml de oțet de cidru din mere
200 ml de miere
Amestecă cele trei ingrediente cu un blender până lichidul se omogenizează după care îl turnăm într-un borcan de sticlă cu capac pe care îl păstrăm la frigider timp de 5 zile timp în care amestecăm din când în când.
Cum trebuie consumat
Adauga doua lingurite de sirop intr-un pahar cu apa si bea imediat cum te-ai trezit, pe stomacul gol.