Cumvaplace.ro vă invită la un șnițel de pui în crustă de parmezan, simplu de făcut, dar mai ales grozav de gustos. Poftă bună și vouă!
INGREDIENTE
-
800 g piept de pui feliat
-
200 g parmezan ras (sau grana padano)
-
3 ouă
-
3 linguri de pesmet
-
Boia dulce (opțional)
-
Ulei de floarea-soarelui
-
Făină
-
Sare
-
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Bateți ușor feliile de piept de pui, fără să zdrobiți fibrele de carne. Presărați sare și piper.
- Bateți ouăle cu sare și piper și, în funcție de gust, adăugați și un pic de boia dulce.
- Amestecați parmezanul cu pesmetul.
- Treceți fiecare felie de carne prin făină, amestecul de ou și apoi prin parmezan.
- Prăjiți șinițelele în ulei bine încins, astfel vor absorbi foarte puțină grăsime.
- Le scoateți pe o farfurie tapetată cu șervețele de hârtie.
- Pentru garnitură, vă sugerăm piure grecesc (skordalia) și o salată grecească.
REȚETĂ VIDEO
snitel pui parmezan