Jurnalul.ro Ştiri Justitie Alfred Bulai, reținut în dosarul agresiunilor sexuale de la SNSPA

Alfred Bulai, reținut în dosarul agresiunilor sexuale de la SNSPA

de Vali Deaconescu    |   

Sociologul Alfred Bulai a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul agresiunilor sexuale de la SNSPA, a anunțat Antena 3 CNN.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au percheziţionat, miercuri, locuinţa şi autoturismul lui Alfred Bulai.

Tot miercuri, descinderi au avut loc şi la domiciliile altor două persoane.

„S-au pus azi în executare alte trei mandate de percheziție domiciliară (la locuința bănuitului de comiterea faptelor și la alte două persoane fizice)”, au transmis procurorii.

Perchezițiile vin după cele  pe care, luna trecută, procurorii le-au făcut la sediile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Anchetatorii efectuează cercetări in rem referitoare la suspiciuni privind săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Alfred Bulai, 61 de ani, fostul șef al Departamentului de Sociologie din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București, a fost acuzat de foste studente că le cerea să se dezbrace, că le mângâia și chiar că a făcut sex cu unele.

Potrivit unei investigaţii jurnalistice realizate de site-ul Snoop, Alfred Bulai ar fi hărţuit sexual mai multe studente. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri