Jurnalul.ro Ştiri Locale Şoferul care a accidentat trei tinere şi apoi a fugit a fost depistat de poliţişti

Şoferul care a accidentat trei tinere şi apoi a fugit a fost depistat de poliţişti

de Redacția Jurnalul    |   

Şoferul care a accidentat trei tinere şi apoi a fugit de la locul faptei a fost depistat, anunţă, miercuri dimineaţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

"În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, bărbatul de 33 de ani a fost depistat, la acest moment aflându-se la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, urmând să fie luate măsurile legale în consecinţă", precizează sursa citată.

Trei tinere au fost lovite de un autoturism, marţi seară, în localitatea prahoveană Bucov, victimele suferind diverse traumatisme.

"Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Iorga, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme care se aflau parcate, ulterior acroşând 3 tinere (...) care se deplasau în calitate de pietoni. După impact, şoferul ar fi părăsit autoturismul, plecând într-o direcţie necunoscută", a transmis anterior IJP Prahova.

Conform datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, victimele sunt tinere cu vârste de 18, respectiv 19 ani, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale, de coloană şi la nivelul unui picior.

AGERPRES

Subiecte în articol: şofer fuga accidentat politisti trei tinere
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri