Jurnalul.ro Timp liber Sorin Brotnei, despre participarea sa la ”Ultimul Trib”, în Madagasar: ”Sunt niște experiențe pe care nu știu dacă o să le mai întâlnesc”

Sorin Brotnei, despre participarea sa la ”Ultimul Trib”, în Madagasar: ”Sunt niște experiențe pe care nu știu dacă o să le mai întâlnesc”

Membru al tribului ”Lemurilor” din Madagascar, Sorin Brotnei s-a pregătit pentru experiena sa în Madagascar, în ”Ultimul Trib”, însă realitatea a depăit cu mult ateptările sale. Emisiunea ”Ultimul Trib” poate fi văzută începând din această toamnă, la Antena 1.

”Experiena în Madagascar e una cum doar mi-am imaginat, dar ca întotdeauna viaa bate filmul! Realitatea este cu totul alta faă de ceea ce mă ateptam să găsesc aici. Am văzut o natură exotică, lucruri pe care de obicei le vezi doar la televizor, dar se vede i sărăcia, care compensează cu fericirea oamenilor - localnicii care trăiesc la sate, care duc o viaă simplă de pescari, de mici agricultori. Sunt nite experiene pe care nu tiu dacă o să le mai întâlnesc. Mi-e dor de casă, de soia mea i de fetia care urmează să se nască i îmi doresc foarte mult să mă întorc, însă nu înainte de a gust cât mai mult din experiena de aici i orice s-ar întâmpla vreau să fiu cu capul sus, chiar dacă de multe ori sufletul i mintea îmi sunt în alte parte”, a spus Sorin Brotnei.

Cum se vor descurca Sorin Brotnei i echipa sa de ”Lemuri”, telespectatorii vor afla în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi i unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităile sociale, cât i cele fizice. În ciuda personalităilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îi dovedească puterea de a rezista sub impactul ocului cultural, dar i sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, acetia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câtigător va fi cazat într-un resort de lux i va fi răsfăat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoii să trăiască în acelai mod în care o fac i acetia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoii să se lupte i pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îi vor măsura puterile în competiii spectaculoase i tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât i pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-i dezvălui adevărata faă i fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriă, Ioana ulea, Mircea Zamfir i Roxana Chiperi. Cei apte sportivi îi vor măsura puterile cu tribul format din vedete i cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema erban i cuplul format din Gabriela Popa i Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionu Iftimoaie, Paula Chirilă i Sorin Brotnei.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri