Jurnalul.ro Timp liber Spaima fiţelor, Andrei Versace, ajunge în culmea desfrâului

Spaima fiţelor, Andrei Versace, ajunge în culmea desfrâului

Parodiat într-un stil unic de Mihai Bendeac, spaima fiţelor de Dorobanţi, Andrei Versace, ajunge în iad, în cel mai nou episod al show-ului ”În puii mei!”, difuzat sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Inspirat din clipurile pe care Versace le-a postat de-a lungul timpului pe rețelele de socializare, ţinându-şi mereu „fanii” la curent cu noutãţile din viaţa lui, Mihai Bendeac creeazã o situaţie cu totul şi cu totul ieşitã din comun pentru craiul de Dorobanţi. De data aceasta, spaima fițelor suferă o supradoză financiară, motiv pentru care trece în ”neființă” și ajunge în ”iadul bunăciunilor”.

Odată ajuns în culmea desfrâului, Andrei Versace se adresează, ca de obicei, ”fanilor” ce-l urmăresc și-i ține la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lui: ”Eu am ajuns în iad, un iad corect, corespunzător(...) Avantajul este că, la fel ca pe pământ, dacă vreau distracție, am distracție!”.

Cum arată locul în care a ajuns și despre ce distracție vorbește Versace, dar și cum arată o înmormântare și o naștere într-un univers paralel, telespectatorii vor vedea sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri