Jurnalul.ro Timp liber Spectacolul e plin de culoare la Antena 1! Din 5 septembrie, Antena 1 lansează grila de toamnă

Spectacolul e plin de culoare la Antena 1! Din 5 septembrie, Antena 1 lansează grila de toamnă

Din 5 septembrie, Antena 1 lansează grila de toamnă care le aduce telespectatorilor multă strălucire, spectacol, ingrediente alese, muzică, dar i umor. Fie că e vorba de întreceri ascuite între cei mai simpatici chefi, fie că e vorba de talente înnăscute care vor arăta că dein factorul X sau vedete care fac show i umor care va smulge hohote de râs, toamna aceasta, e clarpectacolul e la Antena 1!

Noul sezon „Chefi la cuite” revine din 5 i 6 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator. Juraii Bontea, Scărlătescu i Dumitrescu revin în competiia culinară care pentru prima oară de când formează o echipă i-a provocat la o întrecere între ei. După ce primul sezon a fost câtigat de echipa Bontea, revenirea din această toamnă se anuna i mai picantă pentru că fiecare dintre cei trei este decis să câtige.

Noi concureni, noi talente descoperite în bucătărie, competiie condimentată cu multe ironii i momente memorabile, toate îi vor face pe chefi să dea i mai multă culoare competiiei. Jurizarea pe nevăzute i ateptarea care pare fără sfârit în faa bandei, concureni talentai i curajoi, dar i provocări între jurai, toate dau savoare noului sezon „Chefi la cuite” prezentat de Gina Pistol.

Din 9 septembrie, o ară întreagă va căuta factorul X. Noul sezon al show-ului prezentat de Răzvan i Dani revine la Antena 1 în fiecare vineri seara de la 20.30. Noutatea absolută a acestui sezon este un nou membru în juriul „X Factor”: Carla’s Dreams se alătură Deliei, lui tefan Bănică i lui Horia Brenciu la masa jurizării celor care visează să ajungă în echipa unuia dintre cei patru i să strălucească pe scenă. Poveti i personaje captivante se vor perinda prin faa telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoiona, toate vor da multă culoare spectacolului de la X Factor.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

Iar sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, „Te cunoc de undeva” îi deschide i el porile pentru o nouă etapă de show în care 10 vedete se vor întrece în transformări uluitoare i reprezentaii de excepie. Din 5 septembrie revin la Antena 1 i show-urile „Neatza cu Răzvan i Dani”, „Acces Direct” i „Un show păcătos”. Grila de toamnă va fi completată de noile sezoane ale emisiunilor „Next Star”, „iUmor”, „În puii mei” „Poftii la muncă!”.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri