Jurnalul.ro Timp liber Ștefan Bănică, surprins de o concurentă X Factor: “Ești ca o bombă cu ceas”

Ștefan Bănică, surprins de o concurentă X Factor: “Ești ca o bombă cu ceas”

Ateptarea a luat sfârit! Cel de-al optulea sezon X Factor are marea premieră diseară, de la ora 20.00, la Antena 1 i vine cu noi poveti spectaculoase, talente care merită să fie descoperite i momente care vor emoiona profund. Surprizele se vor ine lan i ele vor fi trăite atât de jurai i de prezentatori, cât i de telespectatori.

Anda Ioana Arsintioaia Cheche una dintre concurentele care urcă diseară pe scena X Factor, are 14 ani, este din Bucureti i mărturisete că toată lumea o întreabă dacă este româncă. Anda a fost abandonată la natere i adoptată de cei care îi sunt i astăzi părini: ”Părinii mei care m-au adoptat încă de la natere sunt români, deci i eu mă consider româncă. Altfel, nu tiu exact ce gene am, pentru că cine m-a născut m-a abandonat în spital”.

Concurenta, care este susinută în culise de părinii ei, dar i de Vlad Drăgulin i Mihai Bendeac, recunoate că are mari emoii înainte să urce pe scena X Factor. La final însă va înfrunta o reacie neateptată din partea juriului: ”Eti ca o bombă cu ceas”, îi spune tefan Bănică.

Cum se va descurca Anda Ioana Arsintioaia Cheche pe scena X Factor i care va fi reacia juriului după ce ea interpretează piesa ”Seven Nation Army”, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul marii premiere X Factor.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri