Jurnalul.ro Timp liber Fashion Stilul casual și trucuri practice pentru silueta plus size

Stilul casual și trucuri practice pentru silueta plus size

Te bucuri de o siluetă voluptoasă? Din fericire, poți să evidențiezi orice siluetă plus size, cu ajutorul articolelor vestimentare potrivite.

 Dacă ești adepta stilului casual, există numeroase ținute în care te poți simți comod, fără să renunți la factorul estetic.

Descoperă ce presupune stilul casual și care sunt trucurile practice la care să apelezi pentru o siluetă cu forme!

Poartă treninguri moderne

Pentru o ținută casual potrivită pentru o plimbare în parc sau o ieșire la shopping, ai la îndemână varianta treningurilor moderne, care să te scoată în evidență. Pune accent pe modele de treninguri de damă în mărimi mari, pe care le poți asorta cu o pereche de teniși sau adidași.

 

Găsești treninguri în nuanța preferată sau cu modele și imprimeu, în care să te bucuri de confort pe tot parcursul zilei. Un trening comod se poate asorta cu pantofi sport și un rucsac de calitate, pentru un outfit de vis.

Nu te feri de colanți

O ținută casual poate fi compusă și cu ajutorul colanților, care se poartă și în afara sălii de sport. Deși consideri că o pereche de colanți nu te va avantaja, această piesă vestimentară este recomandată pentru orice siluetă. Mizează pe colanții sport, pe care îi găsești în toate mărimile și nuanțele.

 

Pentru o ținută excelentă, combină colanții cu un tricou larg și lung, astfel încât să creezi un echilibru în zona superioară a corpului. Ultimul pas implică adăugarea unei perechi de teniși cu talpă înaltă și un rucsac colorat, care să anime outfitul. Pune accent pe colanții lungi sau pe modelele scurte, precum cele folosite pentru ciclism.

Combină jeanșii cu ie sau cămașă

Jeanșii sunt cei mai populari într-un outfit casual! Aceste articole versatile merită să fie incluse în garderoba ta. Totuși, nu ești nevoită să-i porți cu un tricou, ci optează pentru o ie, care să garanteze un look actual. În picioare, adaugă o pereche de teniși, simpli, albi, mai ales dacă ia are numeroase motive tradiționale colorate. În acest fel, îți pui în valoare zona bustului.

Accesorizează ținuta cu o geantă casual și cu ochelari de soare, pentru un look ideal în sezonul cald sau rece.

Nu uita de rochiile casual

Siluetele voluptoase pot fi complimentate și de rochii, în diferite modele. Pentru că discutăm despre stilul casual, este recomandat să investești în rochii casual, de tip tricou. De obicei, acestea nu depășesc linia genunchilor și pot fi accesorizate cu teniși sau balerini confortabili.

Poți opta pentru rochii vaporoase, soluția ideală în sezonul cald. Poartă o geantă în bandulieră și include ochelarii de soare, care oferă outfitului un aspect modern. La fel de potrivită este și șapca, un accesoriu care se potrivește cu o rochie casual.

Poartă fusta cu un hanorac modern

Ești atrasă de stilul vestimentar casual? În acest caz, merită să achiziționezi și câteva fuste pe care le poți purta oricând: în parc, la cumpărături sau la simple plimbări. Garderoba femeilor cu forme trebuie să conțină și fuste iar cele mai recomandate sunt modelele cu talie înaltă, care urmează linia corpului.

În zilele călduroase, poți asorta fusta creion cu un tricou simplu. Atunci când temperaturile scad, poartă fusta cu un hanorac modern, care ține de cald. Nu uita de tenișii masivi, cu ajutorul cărora vei crea cele mai interesante ținute casual.

Stilul casual te scoate întotdeauna în evidență, chiar dacă presupune folosirea pieselor comode, precum jeanșii, treningurile sau rochiile tip tricou. Poartă toate aceste piese în mod armonios, pentru ținute ideale, care complimentează o siluetă voluptoasă.


 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri