Jurnalul.ro Ştiri Justitie Studentă la SNSPA, audiată în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe Alfred Bulai

Studentă la SNSPA, audiată în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe Alfred Bulai

de Redacția Jurnalul    |   

O studentă la SNSPA este audiată, miercuri, la Secţia 2 de Poliţie din Capitală, în calitate de martor, în dosarul în care este vizat profesorul Alfred Bulai pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, au informat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

În acelaşi dosar au mai fost audiaţi, printre alţii, tot în calitate de martor, Cristian Pîrvulescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA, şi asistenta lui Alfred Bulai.

Trei percheziţii au fost efectuate săptămâna trecută de poliţişti în Capitală în acest dosar penal în care este vizat Bulai, care şi-a dat demisia din funcţia de cadru didactic la SNSPA după începerea cercetărilor.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, percheziţiile domiciliare au fost făcute la sediile SNSPA situate pe Bd. Expoziţiei nr. 30A şi pe Str. Povernei, nr. 6 şi la Centrul Internaţional de Conferinţe Batiştei (CIC) - "Hotel SNSPA" din Str. Emanoil Bacaloglu nr. 2.

Procurorii efectuează cercetări in rem referitoare la suspiciuni privind săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Potrivit unei investigaţii jurnalistice realizate de site-ul Snoop, Alfred Bulai ar fi hărţuit sexual mai multe studente. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri