Jurnalul.ro Horoscop Surprize pentru toate zodiile până pe 28 iulie 2024

Surprize pentru toate zodiile până pe 28 iulie 2024

de Redacția Jurnalul    |   

Toate semnele zodiacale vor avea parte de surprize până pe 28 iulie 2024.

 Soarele a intrat în Leu, pe 22 iulie, iar planeta Mercur intră în Fecioară pe 25 iulie. Totodată, sunt așteptate porovocări din partea planetelor Marte și Saturn în următoarele săptămâni. Mercur îi determină pe nativi să-și asume responsabiliăți. 

Berbec

Berb se îndreaptă către sfera romantică în această perioadă. Noi aventuri îi așteaptă, mai ales după ce Soarele intră în zodia Leu. Explorează și în următoarele săptămâni vor analiza iubirea și cum așteaptă îi ajută să fie introduși într-o lume nouă. Sezonul Leului îi ajută la muncă, la plănurilea vacanțelor, dar și în cazul încrederii de sine. E o perioadă plină de abundență, iubire și bucurie.

Taur

Taurii se simt într-o perioadă spirituală. Vor să petreacă mai mult timp în confortul propriei case. Învață din greșelile trecutului pentru a nu le mai repeta. Caută acțiunea, pentru că doar așa se pot transforma în noi persoane cu altfel de așteptări.

Vor găsi inspirație de la cei din jur, mai ales de la persoanele pe care le admiră.

Gemeni

Gemenii se găsesc într-o perioadă în care nimic nu-i va putea opri. Caută să analizeze unde se află din punct de vedere intelectual, iar acest lucru nu-i va opri prea curând. Sunt încrezători, mai ales în condiții de conducere. Se implică în proiecte pentru a-și exprima personalitatea și a rămâne mai mult timp în luminile reflectoarelor.

Rac

Racii se înconjoară de oamenii și comunitățile care îi ajută să crească. Soarele în Leu le oferă uneltele necesare pentru dezvoltare. Poate fi un moment în care își vor onora limitele și le vor respecta. Faza în care se află acum îi poate face să accepte ajutorul celor din jur. Învață să fie mult mai răbdători cu ei înșiși. Își oferă de asemenea dragostea de care n-au avut parte niciodată.

Leu

Leii se găsesc într-o nouă epocă din viața lor. Sunt plini de speranță și deloc temători. Găsesc o metamorfoză personală de care să se agațe, iar acest lucru îi va ajuta să crească și să-și găsească adevărata natură. Vechile relații îi vor ajuta să vadă ceea ce vor de la viitor.

Fecioară

Fecioarele au parte de claritate și optimism. Energia pe care o simt acum este doar a lor. Se simt pregătiți să înceapă noi proiecte și să fie mai disciplinați. De asemenea, chiar dacă mai au momente dificile, motivația îi ajută să continuie pe același drum. Se simt pregătiți să câștige orice bătălie, spun cei de la Astrology.com.

Balanță

Odată ce nativii Balanțele își creează drumul în viață, răspunsurile la întrebări nu vor fi atât de greu de găsit. Se simt în elementul lor în această perioadă. Se pot conecta cu cei din jur mult mai ușor și își pot duce la îndeplinire sarcinile. Vor triumfa atunci când vor întâlni oameni care să-i ajute în carieră.

Scorpion

Scorpionii intră într-o perioadă în care au putere. Cei din jur observă munca pe care au depus-o, astfel că le vor oferi merite. Sunt pregătiți să-și ceară premiul pentru a putea continua pe acest drum, arată Yourtango.com. Vor fi puși în luminile reflectoarelor pentru o vreme, astfel că energia lor îi va ajuta să nu se schimbe.

Săgetător

Săgetătorii sunt extrem de entuziasmați în această perioadă. Caută să fie în călătorii pentru extinderea orizontului personal și au mecanismele necesare pentru a face acest lucru. Rutina zilnică îi menține într-o balanță perfectă. Dacă lucrurile nu funcționează în ceea ce îi privește, vor schimba regulile.

Capricorn

Capricornii se află într-o perioadă în care își cunosc propriile defecte și calități. Mercur în Fecioară îi va ajuta să caute următoarea fază pe care să o depășească în viață. Pentru cei care au avut momente mai puțin plăcute, astrele sugerează să se concentreze pe succes.

Vărsător

Vărsătorii au parte de iubire odată ce Soarele intră în zodia Leu. O nouă energie va fi pusă în relații, ceea ce le va extinde orizonturile. Se vor afla în cadrul mai multor întâlniri care le vor deschide mintea. Astrele le recomandă să adopte o atitudine metodică.

Pești

Peștii sunt pregătiți să-și deschidă inima către noi povești de iubire. Vor păși într-o realitate pe care nu au mai cunoscut-o până în prezent, datorită faptului că Mercur se află în zodia Fecioară. Vor distinge între pozitiv și negativ, astfel încât optimismul să nu îi părăsească, potrivit catine.ro.

Subiecte în articol: zodii surprize 28 iulie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri